Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

9 çocuk babasından plajdaki kadınlara taciz! Bahanesi de hazır

Tekirdağ'da plajda denize giren kadınların cep telefonu ile görüntü ve fotoğraflarını çektiği iddia edilen 46 yaşındaki E.K., polis tarafından gözaltına alındı. Kadınların tepki gösterdiği E.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken savunmasında kadınları değil denizdeki gemileri çektiğini söyledi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (33)

Delololiko:

Canlı izlemek sorun değil, video çekmek sorun. Nasıl bir hastalık.

Yanıtla76306
rasim karakaya:

İşte asıl sendeki bu zihniyet hastalık. Oraya insanlar birbirini dikizlemek için değil, güneşlenip D vitamini almaya gidiyor. 40 yıldır plajdayım hiçbir aklı başında erkeğin kadınların direkt vücuduna baktığını görmedim. Sen "Ben bakanlardanım tutamıyorum kendimi" diyensin galiba?

10269
Yorumcu Davut :

hayvanlar gibi soyunup insanlar gibi muamele görmek istiyolar demekki.

4859
Metehan Eryilmaz:

Bunun ailesini çarşıda pazarda videoya alsalar sorun yok canlı da izliyorlar der herhalde.

1646
Damla Sengul:

aileni videoya çeksinler mi? hoşuna gider mi?

834
CELAL BOZKURT:

Çekmeye de gerek yok SOSYAL MELANETdedikleri bir alan var orada her şeylerini paylaşıyorlar zaten

417
Serdar:

Sorun yöresi çok bellidir. Hep aynı zihniyet

Yanıtla84119
Firat Tas:

Sorduk sizin yöredenmiş

1171
Osman Kara:

Dayı yi bi daha evlendirin :))

Yanıtla13160
Metehan Eryilmaz:

Senle mi

00
Metehan Eryilmaz:

Senle mi?

00
Sempatik0037 Ben:

kart zampara

Yanıtla14152
Zübeyir Kıvrak:

NE LÜZUM VAR FOTOĞRAF ÇEKMEYE ZATE DEVLET BÜTÇESİ GİBİ HER YERDEN AÇIK VERMİŞLER SEYİR ET ÇEKİL GİT ...BİRDE İFADE VERMEYE GİDİYORSUN...

Yanıtla2983
mehmet:

anlamadığım bak ama foto çekince taciz. taciz olacak kadar açılanda sorun yok yani?:))

817
Uzman Yorumcu:

sana neee..! adam evde pozisyonları detaylı analiz etmek istemiştir belki..!

62
Uzman Yorumcu:

resimlerdeki teyzelerin nesini çekmek istemiş ki..!

Yanıtla674
Uzman Yorumcu:

o dediğin gemiler sakın iki ayaklı olmasın..?

Yanıtla846
Cafer Dağ:

Sor kadınlara namusluyum namusumu yolda bulmadım der.Zaten aynı ortamda değillermi herşey ortada. Hatıra fotosu çekince mi sorun oluyor?çok çağ dışı bir zihniyet. Medeni olmak lazım adam görmüş beğenmiş ve anı ölümsüzleştirmek istemiş

Yanıtla1115
D:

Çelişki üstüne çelişki.

Yanıtla620
Eclipse Moon34:

Yaptığının suç olmadığını biliyor musunuz ? Bakın halka açık alanda kamuya ait ise çekim yapar ve suç değil aksi bildirim yoksa bu tamamen kanunda var

Yanıtla712
rasim karakaya:

KAmuya açık alanda tüm alanı çekebilir, tek başına 1 kişiyi değil. Zooom layarak çekim yapmış. Tek tek kadınları çekmiş. Bu yasak

00
Son Yörük:

Bir zamanlar avrupali gezginler osmanli donemindeki insanlarin yasam tarzi ahlakini ove ove bitiremezlerdi.Bazen videolarda goruyorum avrupada bazi saticilar satacaklari urunun bile basinda durmadiklarini gordum geliyorsun istedigini aliyorsun fiyatlari yaziyor orada odeyip gidiyorsun.Kendi kendime sorguladim okudugum bir kitapta eski insanlarimizin nekadar durust vede ahlak yapisi oldugunu farkettim.Biz buyuk birsey kaybetmisiz avrupalilar bile bu konuda bizden ustunlesirken biz iyice batmisz.

Yanıtla114
CELAL BOZKURT:

Umuma açık yer de o şekilde gezmeyi, yatmayı tercih ediyorsan adam gemileri çekerken senin de kadraja girme ihtimalin var.

Yanıtla47
Fuat Marik:

Dayı ne uğraşıyorsun tiktok a gir zaten ne ararsan var

Yanıtla07
özgün özen :

açanda suç yok çekende var zihniyet bu

Yanıtla31
CELAL BOZKURT:

Tv kanalları da haberleri verirken umuma açık yerdeki insanları çekiyorlar, o insanlar arasında bir taraflarını sıktırmış olanlar ve bir taraflarını serinletenler var, o zaman TV. Kanallarının yaptığı yanlış.

Yanıtla21
ARSLANOĞLU Hakan:

Bazen "Çocuğu" kelimesi yerine göre kullanıldığında çok yakışıyor. İyi Aile çocuğu, veya tam bir su katılmamış çocuğu gibi..

Yanıtla03
Ejderha Dövmeli Herif:

Şu dayılar akıllı telefonları kullanmayı bir öğrenemedi gitti. Facebooka giriyorum alrabalarımın başka kadınlara yazdıkları yorumlar meydanda?? Bitanesi hikayede çıplak kadın paylaştı kızı benden yardım istedi ara şunu gelsin yanına kaldırsın diye. Çok komik bu tayfa.

Yanıtla12
CELAL BOZKURT:

Karar: UYUTULSUN

Yanıtla11
Erkan Search & Rescue:

Bahanesi 10 'uncu çocuğu istemesi. Teyit edildi.

Yanıtla02
Nurettin Şimşek:

Sergilemedikleri tarafları yok .Neden fotoğraf çekiyormuş.Bu ne turşu bu ne lahana

Yanıtla20
Sogun Nn:

10. çocuk loading.

Yanıtla01
Aysegul Caliskan:

Soyunmus vaziyette kadin erkek karışık plaja gidiyorsunuz sonra bir başkası bakıyor diye video çekiyor diye şikayet ediyorsunuz ya bol kapalı kıyafet giyinin gidin yada hiç gitmeyin o zaman yok sen benim bedenime ne bakıyorsun niye videomu çekiyorsun derdinde olmaz ben tesseturlu kadin olarak yaz mevsiminde plajdan uzak dururum bi kadin olarak erkeğin mini shortunh açık göbeğini görmek zorunda değilim Allah gözlerinizi haramdan koruyun diyor bizimkiler harama bakmak için karışık plaja gidiyor.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title