Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

2025 yılında asgari ücret, memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Kalem kalem hesaplandı, işte çıkan sonuçlar

2025 yılında asgari ücret zammı, memur ve emekli maaşları ne kadar olacak? Merkez Bankası'nın yıl sonu enflasyon tahmini dikkate alınarak maaş zamları için hesaplar yapılmaya başlandı. İşte milyonları ilgilendiren haberimize ilişkin detaylar... Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (32)

Yakup SGZ:

Emekli 12500 alıyor Kira en düşük 10.000 YRP şart oldu

Yanıtla7288
Metin Yalcin:

Mekânı Cennet olsun N. Erbakan ile oğlu Fatih Erbakan'ı karıştırmayın, baba adam gibi adamdı ama oğlundan bir siyasetçi falan olmaz, aldığı oylar rahmetli babasının hatırına, nerede duracağını kime hizmet ettiğini bile anlayamadı .. 2028 seçimlerinde esamesi bile okunmaz ..

824
Ünsal Erol:

Emekli zammı %15 kira zammı %60 en düşük emekli aylığı 12500 ev kirası 16 bin sonuc en düşük maas 15 bin kira 24 bin emeklileri ezdirmediginiz icin cok teşekkürler

Yanıtla5150
okkes bartik:

emekli aylığı 15 bin olursa ev kirasını kurtardık

Yanıtla895
Muhammet Şifa CİHAN:

Sana öyle geliyor! Maaşına zam alıcaksın da ev sahibi duracak mı? Oda zam isteyecek!

119
Vscorpion:

15 e ev varmı ? Barakadamı kalacaksın?

09
Kemal Ağalı:

insanlar artık yaşayamıyor.... bu gün marketin çürüyen üzümlerini toplayan bir amca gördüm... yüzünde covitten kalma maskeyle..... 75 yaşında komşum gece şantiye bekçiliği yapıyor.... harikayız....

Yanıtla488
Serkan bodrum:

ee çok ama bu

Yanıtla166
Emekli sır.17:

Emekli diyor ki Bir öğün Bir kişi sadece Bir Simit 15 tl X 31 = 465 tl Bir Bardak Çay 20 tl X 620 tl Toplam 1.085 X 31 = 33.635 tl Başka bir şey anlatmaya gerek var mı, Vesselam.

Yanıtla950
uCube :

Her gün dışarda niye yiyorsun evinde kahvaltı yapsana arkadaş. Çay illa 20 tl olarak mı içeceksin, 5 tl satanlarda var. İlla fiyatı abartan kişilerden mi içmen lazım. Ama her neyse Kiralar yüzünden sıkıntılar çok ama çok büyük. ;))

133
Cihans:

dayi matamatikle aran hic duzelmemis hala

01
TÜRKK:

seni anliyoruz ama hesap yanliş hesabina gore aylik 1.085 tl odemis oluyo aylik her carpmada aylik carpip tekrar cikan sonucu bir daha aya carpmissin

01
kerem can:

Emekliye söyle bir daha erken yaşta emekli olmasın.

00
null:

herşey tamam doğru yanlız 1085 niye 31 le bir daha çarptı onu anlamadım vesselam cim

00
Cafer KILIÇ:

Abo intibak seyyanen zam istiyoruz acil

Yanıtla348
fikret ipek:

HÜKÜMET SANAL ENFİLASYON DÜŞÜŞÜ İLE BÜTÜN OYUNLARI EMEKLİLER ÜZERİNE OYNUYOR.PİYASADA FİYATLAR HER HAFTA UÇUYOR.MEMUR EMEKLİLERİ YÜZDE 70 DEN YÜZDE 45 DÜŞÜRÜLDÜ.BU RAKAMLARLA REFAH FALAN GELMEZ.AKP YAPILACAK İLK SEÇİMDE DİBE VURUR.

Yanıtla138
SERVET BİLGİN:

NE ZAMMI ENFİLSYONA EZDİRMEDİLER

Yanıtla127
Anty-Partizan:

Herzaman 300 - 500 EU Civarinda Olur.. Ama Bu Rakam, Alim Gucunun Son 3 Yilda Geldigi Nokta 200 EU Bile Degil..

Yanıtla125
murat dural:

yazıklar olsun Ülkemi bitirdiniz be seksen öncesini de gördük Türk parası hiç bu duruma düşmemişti Devalüasyonlarda bile böyle olmadı Yazık Yazık Yazık!!!

Yanıtla15
murat dural:

Yazıklar olsun ülkeyi bu duruma düşürenlere Geçen bir vali gördüm Zannedersin cumhurbaşkanı konvoyu koruması.!

Yanıtla04
murat dural:

Savaş çıksa bundan daha iyi Saltanatın şatafatı için her gün ölmektense bir sebep uğruna ölürüz

Yanıtla03
Ercan Sevinc:

Asgari ücret 30 da olsa ak partiye oy yok. Muhalefet e zaten oy vermem. Yesinler birbirlerini çekirdek alır izlerim.

Yanıtla12
Yorumların Efendisi:

Ben emekliyim. Anlamalıydım bu yılı emekliler yılı ilan ettiklerinde doğru düzgün zam yapmayacaklarını.

Yanıtla01
Ugur Cicek:

Bu haberi yapan arkadaş bir fotoğrafıni koyda ona göre biseyler söyleyelim.

Yanıtla01
Tekin Avci:

Asgari ücret geçirilebilir olmazsa büyük şehirleri Türk vatandaşı mecbur terk edecek Afgan suriye li 10 kişi 1 daire tutup devam eder amaç bu mu ki?

Yanıtla01
Tekin Avci:

Asgari ücret endüsük memur maaşının yüzde 10 eksiği olsun doğrusu budur

Yanıtla01
Cihans:

sanirim bu adaletsizlik devam ederse ulkede sadece memurlar kalacak kendi kendilerine zam yaspipi dururlar o zaman g20 de adaletsiz ulkeyin ne isi var ki

Yanıtla01
Yunus Ceylan:

Bu ülkede oy verilecek iki parti vardır 1.ak parti 3 yıl içinde ekonomiyi duzelltti düzeltti düzeltmezse ülkenin refahı için geriye 2.parti kalıyor oda HÜDA-PARdir

Yanıtla10
Arif İnanç:

Bazıları gerçekten amaçlarına ulaştı. Bu memleketin başta emeklileri olmak üzere, yaşayanları ile hukumetimizi karşı karşıya bırakmıştır. Muhalefet zaten kendi kendine kavga eden, boş konuşup sadece kaos yaratmaya çalışan bir grup. Eskilere bir bakıp da siyaset öğreniniz. Siyâset demek mahalle kavgası demek değildir. Siyasetin içinde bulundum yıllardır. Böyle bir siyaset hiç yaşanmamıştı. Meclisimizi lütfen ış yapabilecek kişilere bırakınız. Ornek çok.Belediyeler basta olmak üzere. Lütfen yeter!

Yanıtla00
Arif İnanç:

Size yılbaşı emekli zamanımızı açıklıyorum. Sayın Bakan Bey yıl sonu için % 41.5 enflasyon tahmini aciklamiş. Yani diyor ki; temmuz da ben size % 24.73 zam verdim. Eh ikinci altı aydaki rakaminiz % 16.77 olacaktır. Sıkı tutunalım. Uçmayalım. Saygılarımla.

Yanıtla00
Aytac Yasar:

42 yaşında adam emekli olursa maaşda böyle olur. Ülkede her emeklinin neredeyse bir işi veya geliri var o yüzden emeklileri düşünmeyin artık.

Yanıtla00
gökhan yıldırım:

asgari ücretli ve işçi emeklisi bunlari şey edecek...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title