Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

ABD'de patronu tarafından odasına gizli kamera yerleştirilip mahrem görüntüleri çekilen kadın bakıcı 2.78 milyon dolar tazminat kazandı

ABD'de yaşanan gizli kamera skandalında yatılı bakıcı Kelly Andrade, işvereni Michael Esposito'ya açtığı davayı kazandı. 2.78 milyon dolar tazminat alacak. New York'taki restoran sahibi Esposito, Andrade'nin odasına gizli kamera yerleştirmekle suçlandı. Esposito ve eşi 780.000 dolar duygusal travma tazminatı, ayrıca 2 milyon dolar cezai tazminat ödeyecek. Olay, au pair programlarının güvenliğini tartışmaya açtı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (3)

Zafer yılmaz :

" ABD'de patronunun odasına gizli kamera yerleştirip " Patron , bakıcının odasına kamera yerleştirmiş,kadın bakıcı dava açmış ve kazanmış. Haberler sitesinin editörleri büyük ihtimalle stajerlerden oluşuyor. Böyle yanlış başlık atmaları acemice.Bu yüzden gerçek dogru tarafsız haberler buradan takip edilmemesi gerektiğini bizzat bizlere sunmuşlar.

Yanıtla062
YILDIRAY YILDIRIM:

ya kadının kendisi yerleştirip sonra da bu komployu kurmuş ise? kamerayı buldun tamam da !!! hafıza kartını nasıl ele geçirip camdan atlayıp kaçtın ?

Yanıtla39
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title