Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Uyarılar çare etmiyor! Bir noktada daha orman yangını başladı, hızla yayılıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın 5 noktada orman yangınlarının devam ettiğini açıklamasının ardından bir yerden daha alevler yükselmeye başladı. Muğla'nın Yatağan ilçesinde çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla ilerlerken, alevler nedeniyle Aydın-Muğla kara yolu trafiğe kapatıldı. Nebiköy ve Kafaca Köyü tedbir amaçlı tahliye edildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (16)

VEFA:

Vatanınızı seviyorsanız, çocuklarınızın geleceğini düşünüyorsanız, mangal ateşi yakmayın,sigara izmariti atmayın. Allah aşkına!...Hem orman hem de bir sürü canlı diri diri yanıyor!..

Yanıtla1121
Emre Selm:

yakan yakayıyor devlet olarak tetbir alınsın en ağır cezalar uygulansın ülkemiz yanıyor bu kadar basit mi herşey

07
man over:

Bu yangınların mangal'dan çıktığını düşünen iyi niyetli vatandaş :) Yangın olan bölgeleri not al , bir kaç yıl sonra git oraları dolaş.

14
Teşkilatı mahsusa:

İmana mı geldin vefa

22
Murat Celik:

ne zaman imana geldin imansız Vefa

22
Motto Premium Hotel info:

ya kardesım ne mangalı bilinçli yakıyorlar 72 yerde dıyor ve eş zamanlı..

02
Erdem Keleşoğlu:

bilerek yakıyorlar birilerinin çıkarı var doğanın dengesiyle oynarsan oda seninle oynar

Yanıtla594
Seyit Keşli:

eğer ki bilerek yakılıyorsa yakanlar ve sebep olanlarda o ağaçlar ve orada yaşayan canlılar gibi cayır cayır yansın inşallah nasıl kıyabiliyorlar anlamak mümkün değil.

04
Fevzi Oezkan:

Ormanlarımı kasitli yakanlar kesinlikle Vatan hainleridir. Mayıs sonu itibariyle, Eylül ayı sonuna kadar Ormanlık alanlara girmek yasaklanmalıdır. Ormanlara cam şişe yasağı, mangal yasağı ve sigara içme yasağı getirilmeli. Kanunlara uymayalara Müebbet hapis cezası getirilmeli.

Yanıtla178
Abdullah Atik:

Çok yazık ciğerlerimiz yanıyor:( Allah aşkına duyarlı olalım böyle giderse ağaçları doğayı rüyamızda görücez..

Yanıtla045
Sadık:

Pkklılar ve Onun işbirlikcilerini unutmayın ,tek mangal işi degil bu.

Yanıtla834
Emre null:

1 orman etmeyin artık nasilsa yine yakılacak bak doğuya hiç ağaç bu yuzden yangın da yok Arabistan çöl her yerinden petrol fışkırıyor 2 ormanların altında kimbilir ne petrol dogalgaz rezervleri vardır yani kardeşim elbette ağaç güzel.ama bırakmıyorlar ayrica soyle yapılabilir ormanlık alanlar bölümlere ayrılıp her bölüm arası toprak olsun 100 metre falan boylece bir alanda yangın çıktı mı diğerlerine bulaşmasın

Yanıtla169
özgün özen :

cezalar artsın..

Yanıtla08
özgün özen :

bizde sorun bence ormanların bitişik olması yangın yolu gibi belli aralıklar olsun en az yüzer metre gibi biyer yanınca diğer yeri kurtaralım bari

Yanıtla06
yasemin yilmaz:

Karbon ayak izi projesi, 2030 sıfır karbon sıfır insan, insan ve ormanları yok etmek temel adımları. Okuyun. Araştırın. Mangal çakmak kibrit olamaz. 72 yerde orman yandı. Aniden. Ve daha büyük görmek lazım dünya yanıyor.2025 yılında BM Türkiye ye de karbon projesini dayatıyor. Geçerse ne olacak araştırın. Onu da söyleyim işte bu olur, toprağımız hayvanınız elimizden alınır.

Yanıtla00
Bayram Gokmen:

Ağır cezalar getir boş laf gerisi ağır çok ağır olsun cehenemliklere

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title