Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Gıda sektöründe yeni skandal! Satılan ürünler gerçek köfte değil

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesine 3 yeni ürün eklendi. Dana-kuzu ızgara köftede kanatlı eti; iki ayrı markanın sızma zeytinyağında ise tohum yağı tespit edildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (24)

Hasan Turk:

Bos baklavaya oy verdi bu toplum ne kitlersen kitle bu kitle degismez

Yanıtla1478
sinan çayırcı:

Sen müslümana zulmeder islama söversen daha çok beklersin iktidar olmayı . Ülkenin gerçeklerini öğrenin artık .

10
Mahmut cenk Aslan:

Cezalar caydırıcı olmayınca kimse tınlamıyor!!Millete daha neler yediriyorlar Allah bilir.. işte hukuk devleti ??

Yanıtla472
Ali Tokgönül:

Domuzdan iyidir kanatlı eti ( Et yiyen kanatlı olmamak şartıyla) ne var bunda ?

Yanıtla636
Kasım Ekşi:

Devlet ifşalayarak bana şikayet ediyor.trajikomik değil mi.

Yanıtla256
Orhan Dik :

Kaçak üretim tesisini devlet nereden bilecek. Ayrıca denetime tabi X-Y-Z firma 100 ton hayvan sokuyor içeriye 90 ton et çıkarıyor. Halbuki 60-70 ton ancak çıkar. Ama rakamla baktığınızda sakatat olarak sattım diyor vs.. O arada ise işte karıştırıyor ne varsa. İçinde hiç et kırmızı et olmayan köftecilerden köfte alıyor karını arttırmak isteyen bazı yemekçiler... Köftenin pahalı olduğundan değil.

12
AbdulMetin:

En komiği de, İsyan eden canım Halkım iş kendine gelince torpilde kovalar adam kayırmada kovalar kendine öncelikte ister! Hepimiz kendimize çeki düzen vermeliyiz, patron yalakası olmaktan, yanında çalışan iş arkadaşına iftira atmaktan, kibirden gösterişten vazgeçmeliyiz, normal bir araç ile bir yemeğe gidildiğinde kapıda yüzüne bakılmayan insanların altına üst sınıf denilen aslında sıradan olan bir araba ile gittiğinde hangi kapısını açacağını şaşırmaktan vazgeçmeliyiz! Paraya değil Bilge olana.

Yanıtla145
sade vatandaş:

zaten tüikin enflasyonuda sahte gerçek değildi o yüzden gerçek olmayan sahte rakamlarla aldığımız maaşlarda gerçek değil dolayısıyla gerçek olmayan rakamlardaki maaşlarla ancak gerçek olmayan köfte alabilirsiniz afiyet olsun

Yanıtla230
Siranuş Nermer:

her yerde hile almış gitmiş

Yanıtla028
Köfteci Jardel:

Resmen zehir yiyoruz. Bu ülkede çocuklarda bile tonla kronik hastalık var.. İşte sebebi budur.

Yanıtla026
masteng aston:

Hatirliyormusunuz dindar ulke olduk 23 yil once fidani diktik ve buyudu agac oldu.memnunuz

Yanıtla617
Sokrates:

zeytinyağını ilçelerdeki yağhanelerden alın merkezinden

Yanıtla216
Gökhan Ccc:

şimdiye kadar bunları kim denetliyormus

Yanıtla03
bekir yapici:

hastaligim neticesinde 4 yil aradan sonra bu yil ülkeme geldim yanliz ve yasli oldugum icin evime yakin diyerek iki degisik 3 harfli marketten alis veris yapiyorum 4-5 yil öncesine göre avrupayla ayni fiyatlara gelmesine ragmen kalite diye bir sey kalmamis hazir et mamülleri resmen igrenc iclerinde et varmi mechul,avrupada her seyin bir standarti var mesela markette kiymanin icindeki yag orani % 5 tir ve hazir mamüllerde katki ve miktari belrtilmek zorundadir kontroller o etikete göre yapilir.

Yanıtla02
mehmet altın:

Bunları yayınlayana kadar toplayıp imha etseniz ya...

Yanıtla02
Baki Güven:

Gündemi değiştirmeye çalışıyorlar

Yanıtla01
Ridvan Yuksel:

buzu McDonald's ve burger king yıllardır yapıyor köfteler hep yapay bunu herkes biliyor ama devlet buna müdahale etmiyor hep çocuklarımıza zehirleyecekler yediriyorlar Türkiye'de McDonald's ve burger king kapatılsın

Yanıtla10
Coşkun Kurt:

Halen satışa devam ediyorlar ise bosuna denetim yapmayın cezayı kendinize kesin ve tamamen denetimi bırakıp kapanın. Bu nedir dolandırıcılık demekki bunlar hile yapıyorsa uyarmıcaksın hapse atacaksın. Adaletiniz batsın.

Yanıtla00
Özgür Çocuk:

Avrupa'dan ithal Ceza hukukunun ve İnfaz yasalarının ACİL değişmesi gerekiyor. EMSAL KARAR saçmalığı da tarihe gömülmeli, Bir Hakimin bir dava hakkında verdiği adaletsiz karar; ondan sonraki benzer suçlar için emsal gösterilerek adaletsizliğin devam etmesini sağlıyor.

Yanıtla00
hikmet yaşar:

memlekette 24 yıldır hükümet olmazsa bunlar daha iyi günleriniz et bitince sarayımız at, eşek , katır ve domur ithalatını SIFIR vergi yaptı

Yanıtla00
pusatalfa:

Vatandaşa sahip çıkın artık

Yanıtla00
BARBAROS:

Bu Millet neleri yemedi ki? Kimse kusura bakmasın Neyi hakediyorsak onu yedik...

Yanıtla00
Alfakurt:

Dışarıda hiçbir şey almayın yemeyin gerçekten de çok zararlı

Yanıtla00
Bilirkişi:

Milleti ne idüğü belirsiz atık şeyleri yedirenlere ceza olarak aynen devam edin zehirleyin denmiş. Ceza veya kapatma yok.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title