Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Bebek katili çetenin mağduru aileler ortaya çıkmaya başladı: Harun bebeğin hikayesi kahretti

Türkiye'yi derinden sarsan bebek katili 'Yenidoğan çetesi' soruşturması sürerken mağdur aileler birer birer ortaya çıkmaya başladı. 2023 yılında Çam Sakura'da dünyaya gelen oğlu Harun Enes'in apar topar Bağcılar Şafak Hastanesi'ne sevk edildiğini açıklayan acılı babanın paylaşımları olayın korkunç yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (27)

Louis Tay:

Peki bu caniler neden yaşatılıyor?

Yanıtla2234
Yasin Yasinoğulları:

nasıl bir ülke olduk biz.. bu suçlular nasıl böyle aramızda dolaşabiliyor hala adaleti artık halk mı sağlayacak o kadar mı durum vahim

Yanıtla0165
Muzaffar Tiryaki:

İdam deyince millet orasını burasını sallıyor idam olmadığı sürece herkesin yaptığı yanına kâr kalıyor ateş düştüğü yeri yakıyor

Yanıtla1151
Goethegitme:

Ah be yavrum;((((

Yanıtla0112
bekir yapici:

ADI GECEN HASTAHANELERDEN BIRISIDE AKP LI ESKI BAKANIN , ADAM BU GÜN ACIKLAMASINDA VICDANIM RAHAT DEMIS VICDAN DUYGUSU OLMADIGI ICIN OLABILIRMI?

Yanıtla2108
man over:

Doktor serbest bırakılmış :) 3-5 hemşire,ambülans şoförü alır dosyayı kapatırlar.Kapatılan hastaneler farklı isimle tekrar açılır.Acılı baba adaletten ümidi olmadığını söylemiş.Kimin var ki ?

Yanıtla157
Nilay Durmaz:

Oyun yapıyorlar hâlâ. Reyap İstanbul hastanesi kapanmadı. Çorlu daki şubelerini kapattılar. İstanbul devam ediyor faaliyete. Ve bu çetenin başı İstanbul Reyap Hastanesi'nde çalışmış.

Yanıtla056
Buğra Er:

Ülkede adalet olsa bunlar asılırdı cumhur ittifakı ülkeyı cehennneme cevirdi

Yanıtla943
Cengiz Asiliskender:

İDAM GELMELİ DERHAL EY HÜKÜMET EY CB ERDOĞAN

Yanıtla143
CAN Işık:

Sayı acılanandan aşırı fazla

Yanıtla031
Cool Black:

Ya Rabbim bunu bir bebeğe bir anneye bir babaya yaşatanları kahreyle :( Antalya tıp fakültesindeki kızımın doktorlarına hemşirelerine ebesine sonsuz teşekkürler. Özel hastane kazığını yiyecekken bizi tıp fakültesine iten güç herneyse sonsuz teşekkürler

Yanıtla03
Vatandaşın biri:

Ne oldu Çam Sakura hastanesi diye ortalığı ayağa kaldırdılar… haydi bakalım ucu nereye dokunacak bu vahşetin çok merak ediyoruz!

Yanıtla03
Çetin Sabuncuoğlu:

Hukumetten bir istifa dahi yok… utanıyoruz artık bu ülkede olmaktan

Yanıtla03
Hakan Gurpinar:

Sadece bu hastaneler değil ki . 112 ile anlaşmalı bir sürü hastane var ülke genelinde benim babam şeker düşüklüğü sebebiyle gelen ambulans tarafından Adana'da hiç adını duymadığımız bir özel hastanenin yoğun bakımına kaldırıldı. Sebebi ise devletten alınacak yoğun bakım ücreti . Adamın bilinci açık olduğu halde sürekli tedavi gördüğü hastaneye gondermemek için ellerinden geleni yaptılar. Ülkede herkes bir tezgah kurmuş tekerini döndürüyor. Cezalar yetersiz ve adalet yok

Yanıtla03
remat tamer:

annneyi emmesi için yoğun bakıma nasıl sokmazlar ya gel şu saatlerde çocuğu emzir demeleri lazım anne sütü bebek için en değerli ilaç videoda ki bebek meme arıyor..

Yanıtla03
Ufuk Gökceoglu:

idam yok, adalet yok, idam gelmeli ey yetkililer

Yanıtla02
Vatandaşın biri:

Adam zaten o kadar güzel açıklamış ve demiş ki “bu sistemin adaletine zerre güvenim yok” Allah göz Yumanın, sebep olanın, adaleti sağlayamayanın belasını versin .

Yanıtla02
Furkan Kutlay:

Kim ne derde desin bu ülkeyi yönetemiyorlar bu nedir ya ? Ya mafya ya katiler sokakta insan gezmeye korkar oldu hastaneye gidemez oldu böyle olur mu Allah aşkına

Yanıtla02
E Demir:

Serbestmi?

Yanıtla01
Çetin Sabuncuoğlu:

Katiller??????hepsi kapatilmali

Yanıtla01
Ufuk Tirfilli:

Kusura bakmayın ey Türk milleti..Bu ülkeye idam şart oldu.. Ya inanamıyorum insan hakları diye bas bas bağıran ülkede idam var. Biz kırılıyoruz bizde bişey yok. Bu milletin bilmediği,bizim bilmediğimiz bisey mi var da bizde yok..

Yanıtla01
Ufuk Gökceoglu:

hainler cenneti olduk, yeter yahu

Yanıtla01
nail karayel:

Şu olay başka bir ülkede olsa hükümet ıstıfa ederdi

Yanıtla01
VATOZZ:

Güzel gardaşım. O sübyan ahirette cennetin kapısı kendine açıldığında içeri girmeyecek. Rabb'im soracak neden girmiyorsun? O çocuk annemle babam olmam girmem Allah'ım annemle babamı bağışla diyecek. Senin acını tam hissetmesekte anlayabiliyorum. Benim 8 yaşında bir oğlum var. Bu haberi duyupta bebekleri görünce 2 saat boyunca siğim siğim gözyaşı döktü. 8 yaşındaki çocuğun merhameti böyle. Rabb'im merhametimizi elimizden almasın. Bunu yapanlara da da Hidayet vermesin.

Yanıtla01
Uyanık:

Artık en büyük beka meselemiz hükümet ve getirdiği sistem düzen!!!

Yanıtla00
Mehmet Veysel Sertkaya:

bu ülke şeriat ile düzelir. kisasta hayat var

Yanıtla00
duygu saraç:

Bebeği neden çam ve sakura gibi devasa bir devlet hastanesinden minnacık özel hastaneye sevk ettiklerini anlamadım ben

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title