Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Olay görüntü! Netanyahu füze yağmuru sırasında sığınağa mı saklandı?

İran'ın İsrail'i süpersonik Fettah-1'lerin de aralarında olduğu 200 füzeyle vurduğu misilleme saldırısı sırasında dikkat çeken bir görüntü kaydedildi. Demir Kubbe savunma sistemini delen füzelerin hedeflere düştüğü anlarda binlerce İsrailli panik içinde sığınaklara akın ederken bu kişilerden birinin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu olduğu iddia edildi. Kabine üyelerinden birinin sızdırdığı iddia edilen görüntü İsrail'de yeni bir krizin fitilini ateşleyecek gibi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (87)

Kasım Dümen:

yahu okumayan araştırmayan ne kadar çok cahil insan var. Bu görüntüler yıllar önce İsrail parlamentosunda görüşmeye yetişmek için koşuyor Netanyahu. hadi bu haber sitesi bu haberi yapıyor sizde hemen inanıyorsunuz arkadas bu kadar saf olmayın İran Lübnan İsrail ancak aralarında oyun oynuyor olan Filistindeki masumlara oluyor.

Yanıtla01
Ahmet AKGÜL:

Ama cehennemden kaçış yok

Yanıtla10
Carousell Eu:

o kadar insanin olumune sebep ol, sonra aman bana bise olmasin diye topuklari yagla...

Yanıtla10
Yaşar Öğdüm:

Üç sene önce Twitter platformunda paylaşılmış bir görüntü bu,saldırı ile alakası yok. Hangi habere inanacağımızı biz de şaşırdık, habercilik bitti.

Yanıtla00
Hakan Şahin:

Yahudi nin canı tatlıdır

Yanıtla00
Marko Apostolidis:

bu netanjahu için çok üzülüyorum, allaha şükür bana ne rütbe verdi ne makam... umarım kan dökmeden giderim bu dünyadan... bir alman asker demiş ikinci dünya savaşında "bu kanların hesabı tanrı önünde verilemez".

Yanıtla00
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title