Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Ölen yunusu bir başka yunus 6 günde karaya sürükledi! İlginç olay bilimsel makaleye konu oldu

Zeytinburnu açıklarında ölen yunusun başka bir yunus tarafından 6 günde Yeşilköy sahiline kadar sürüklenmesi bilimsel çalışmaya konu oldu. Bugüne kadar 24 yunus ve balina türünde 96 vakada görülen olay, Türk Deniz Araştırmaları Vakfı'nın 30 yıldır yayınlanan süreli bilimsel dergisi "Journal of the Black Sea /Mediterranean Environment"da yer aldı. Doç. Dr. Arda Tonay, Zeytinburnu'ndan Yeşilköy'e kadar birlikte aktılar. Bilimsel anlamda çok ilginç bir kayıttı" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (7)

Özcan Özcan:

BU KONU BENİM İÇİN FİLİSTİN KONUSUNDAN ÇOK DAHA ÖNEMLİDİR.

Yanıtla15846
Evvab:

durduk yere Filistin konusuna nasıl bağlıyor sun olayı. bazı insanların hassasiyet duyduğu konulara yaklaşımın senin niye burada olduğunu gösteriyor.

444
Kralçıplak:

Senin için neyin önemli olup olmadığının hiç bir önemi yok müptzl

535
kerem can:

Sen kimsin ?

533
Erdal_19:

birinin oğlu ölür daha 40 çıkmadan sahneye çıkar biri de ölen arkadaşıyla gündüz gece demeden ölüsünü bile yalnız bırakmaz

Yanıtla158
Warez Arge:

Abi benim yunus gördüğüm Haydarpaşa Kadıköy vapur hattından Karaköy boğazda vapur yanından dalıp çıkan yunuslar, bazılarını tanıyordum, İstanbulda bunlara yardım yapılmamış, yoksa bunlar Karadenize mi geçeceklerdi, belkide geçiş ücretleri ni ödiyemediler.

Yanıtla366
Ercan null:

Ege'de hırkalarla birlikte yüzük neredeyse Biz gülmeye bağırmaya başlayınca yanımızdan uzaklaştılar bazı insanlardan daha akıllı balıklar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title