Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'deki parçalanmış kadın vücudu maketlerine polis müdahale etti

İstanbul'da ­Yedikule surlarında yaşanan vahşetin yankıları sürerken İzmir'deki bir korku evindeki reklam amaçlı asılan pano ve plastik mankenler tepki çekti. Vatandaşın şikayeti sonucu parçalanmış kadın vücudu maketleri polis ve zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (38)

Volkan Cetin:

Ulan ülkede herkes sapıtmış aklı başında insan yokmu bu nedir ya

Yanıtla9430
BS:

Bu tür işletmeler halk içinde olmamalı, şehrin icinde çocukların gectigi islek bir cadde orasi kesinlikle kapatılmalı

Yanıtla8240
Atarokkalomi osunç:

Niye kaldırmışlar?, bugüne kadar niye kaldırılmamış? Kim izin vermiş bunlara yuh lan sizlere her türlü hakareti hakediyorsunuz.

Yanıtla9176
Emre null:

alkol yasaklanmadikca ülke duzelmez gidin 15 yaşındaki çocuklar alkol iciyor alkol insanları kafa yapiyor dinsiz yapiyor kac tane alkol içen oruç tutuyor kac tane alkol içen oruç tutuyor kimse tutmuyor varsa da nadiren vardır. Bu kızlarımızın da tüm cinayetlerin trafik kazalarının hırsızlıkların en buyuk nedeni alkoldur alkol yasaklansin sorunlar yüzde 90 çözülür ha simdi bazı laikciler diyecek ki Fransa'daki alkol var almanyada var neden onlarda olay yok diyecekler hayir kardeşim onlarda çok olay oluyor encok kadına tecavüz yapan ulkeler sıralamasında Avrupa vati ülkeleri ilk sıralarda her yıl onalrca öldürülmüş çocuk kemikleri kilise bahçelerinde çıkıyor biz orda yaşamadığımız için bu haber sitelerine az yansıyor her türlü kötülük var orda onların isalm ülkelerinden zengin olmasının nedeni sömürgeci olması ve savaş halinde olmamalaridir ne gibi pkk yla ugrasiyorlar ne de filsitin irak iran gibi sürekli savaşlara ambargolara maruz kalıyorlar tabbi zengin olacaklar

Yanıtla55114
JY:

EĞLENCELİ BİR MEKANA BENZİYOR.

Yanıtla1273
İbrahim Demirel:

Bu toplumun düzelmesi için Allah’ın kanunları ile yönetilmesi gerekiyor. Bunu da bu toplum istemediği için hergun böyle olayları görmeye devam edeceğiz. Allah’ın değil de, kulun kanunları ile yönetilirsen bu son kaçınılmaz.

Yanıtla2989
Mert Kalyoncu:

Sur cinayeti işlenmeden önce kızın ailesi kaç defa şikayet etmiş o manyağı.. O zaman neredeymiş polis ve savcılık? İş işten geçtikten sonra marketleri toplamanın kime ne faydası var? Önemli olan cinayet işlenmeden engel olabilmek.

Yanıtla1479
HACER İlhan:

Farklı heykeller yapalım demiş İzmir liler galiba.

Yanıtla3844
Köksal Çelik:

Sosyal medyanın zoruyla kaldırılmıştır her zamanki gibi

Yanıtla268
şahabettin Ayyıldız:

Hergün benzerini millet zaten görüyor bu herhalde görmeyenler için herkes alışsın diye

Yanıtla742
A B:

Modern zamanların pompei şehri Allah'ım azdırmasın.

Yanıtla14
Amine Nur:

Yav bi insan korku evine niye gider ülke zaten korku ülkesi

Yanıtla04
Serkan Turkes:

ALLAH aşkına nasil bir ülke oldu burası son 24 saatte yaşananlara bakın bir tek iyi haber yok son aylarda son yıllarda azdilar kudurdular iyice Adalet sistemi çabası zaten haber okumaya korkar olduk artık sokaklar güvenli değil hastaneye tüfekle basan hanfendi durum çok vahim

Yanıtla04
Mehmet Elma:

insanlar sanki bu tür görüntüye alşdrılyor sanki vahşet ve ceset görüntüleri mi tantlıyor anlamadı daa

Yanıtla03
ismail Sezer:

İnsanların aklına türlü türlü şeyler sokup piskolojileri ile oynuyolar. Artık bu tür olaylara devletin dur demesi gerekiyor. Artık millet özellikle kadınlar hayatı tehlike içinde yaşıyor.Bu tür insanlara ağır bi ceza verilmediği sürece sayıları daha çok artacak.

Yanıtla02
Ahmet Çakır:

Bu ne rezalet ya

Yanıtla02
Orhan ŞENGÜL:

Şu sur katilinin okuduğu kitaplar araştırılıp gerekiyoraa yasaklanmalı, toplatılmalı ve aynı şekilde bir "kültürel dezenformasyon komisyonu" kurulup toplumsal çürümeye neden olan unsurlar araştırılıp engellenmeli

Yanıtla01
Abdullah KARAMAN:

bu konularda dünya liderinin sesi çıkmıyor

Yanıtla01
İbrahim Uyanık:

Şov desen var.

Yanıtla01
emin gormecikli:

çok güzel reklam olmuş

Yanıtla10
Can Yorumcu:

Bir önceki haberde suçluyu AKP diyorlardı burda da CHP derler, bu zihniyet olduğu sürece bize her sey müstahak, yanlışa yanlış demeyen bir toplum olduk.

Yanıtla00
Bülent Aydoğan:

Artık herkes yamyam yada zombi oldu nerede insan insanlık erdem Noldu Bu Dünyaya böyle

Yanıtla00
Necla Dora:

Tovbe TOVBE YARESULL ALLAHH MILLET KOR SAGIR OLMUS. ZOMBILIGEMI SOYUNDUNUZ NASIL GAFLET DESINIZ GAFILLER COLUK COCUKGUNUZ VAR YAZIKLAR OLSUN ALLAHIMMM AKIL TUTULMASIMI ??????

Yanıtla00
Marko Apostolidis:

yakında mezardan cenaze çalıp kullanırlar...

Yanıtla00
Halkçı:

Niye kadın vucudu?

Yanıtla00
Dilek Usta:

Pes

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title