Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İran'dan dikkat çeken karar: Tüm kısıtlamaları kaldırdık

İran ve İsrail arasında artan gerilim sonrası İran'dan dikkat çeken bir karar geldi. Ülkedeki uçuşların "operasyonel kısıtlamalar" nedeniyle yerel saatle 21.00 itibarıyla yarın sabaha kadar iptal edildiği açıklanmıştı. İran Sivil Havacılık Kurumu yaptığı yeni açıklamayla 'uygun ve güvenli uçuş koşullarının sağlanmasının ardından' tüm kısıtlamaları kaldırdığını duyurdu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (18)

Emre null:

bu iran çok komik arkadaşım neyi bekliyorsun surekli salidracaksin en iyi savunma saldırmaktir sen ne yapıyorsun ayda bir saldiiryorsun ne karşıda bir asker ölüyor ne birsey ölüyor sen intikamımı aldım diyorsun şöyle bir 2 ay surekli saldır durma emin ol israili yeneceksiniz sebat diye birsey var Dinde sebat edersen sabırla basarili olursun

Yanıtla3553
VEFA:

Sanki,Hamasın yaptığı Aksa Harekatı terör saldırısının yıl dönümü nedeniyle İsrail İran'ı çok kötü vuracak!...

Yanıtla5316
Hakan:

afkurma

25
Vatansever:

Vefa biliyor musun oksijen israfısın

24
VEFA:

Vatansever likten önce, insan sever olacaksın. İnsanı sevemeyen vatanını nasıl sevecek!..Uydurukçu seni!..

23
Murat Celik:

artık 3 Dünya Savaşı başlamıştır

Yanıtla1929
Yilmaz Haydar:

onlar ikisi anlaşmalı ya şimdi birbirine doğru atıyorlar hani iran'ın attığı vizelerin hiçbiri insan öldürdü mü İsrail diyor bu bölgelere at işte biraz da havaalanı köşesinden vur da biraz yankı yapsın da aynısı da onlar yapacak bu iş böyledir yani sonuçta İsrail'de İrana sataşmak istemiyor da bu arada

Yanıtla1316
Volkan Cetin:

Anlaşmışlar demekki kim nereyi vuracağına dair

Yanıtla718
Erol Birol :

İsrail bence en kısa zamanda İrana sert bir misilleme yapıcaktır. Eğer böyle olursa savaş daha çok yayılabilir. Ama bizim bu savaşın içinde bulunmamamız lazım. Şu anda en önemlisi bizim için kendi çıkarlarımız unutmayalım biz bir Nato devletiyiz.

Yanıtla1213
Bayram Gokmen:

Dünyada yaşamak elindeki nükleer silaha bağlı. YOKSA yoksun .Varsa varsın. NOKDA.

Yanıtla318
murat:

Hepsi ayarli siyinistler söylemislerdir nezaman nereye boş bomba atacaklarını bunlar beraber aynı yoldan gitmiyorlarsa ben nivirşey bilmiyorum.200 roket atacaksın hepsi baksan boş arazıye 1 tane ölü olmazmı??

Yanıtla19
Cemalettin Doğan:

Şaka gibi

Yanıtla24
Samarpan Bhav:

Duyduma göre Almanya Embargo kaldırmış ve bize 336 Milyon Avro degerinde Silah satışına izin vermiş. Ehh Almanya Israilin Elinde dikkat etmek lazım ki füzeler elimizde patlamasın. Veya GPS ile Üslerin yerini bildirmesin dışa.

Yanıtla11
Selanikli vedat:

Halı saha maçı iptal beyler

Yanıtla10
Kenan Özcan:

Dünyanın gözünün önünde resmen insanların aklıyla dalga geçiyorlar. At İran at tut israil tut. At israil at tut iran tut. Orta doğu projesi tıkır tıkır işliyor. Uyuma ümmet uyan artık.

Yanıtla10
ilyas odabas:

İyi anladım da, sen neyi bekliyorsun saldırmak için?

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title