Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Bedelli askerlik ücretine zam yolda

TÜİK tarafından 2025 Ocak ayında açıklanacak aralık ayına ilişkin enflasyon verisi, bedelli askerlik ücretine de zam anlamına geliyor. Memur maaş katsayısına sabitlenen bedelli askerlik tutarı, yeni yılın ilk ayında yükselecek. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (14)

JY:

21. YÜZYILDAYIZ ZORUNLU ASKERLİK Mİ KALDI BU ÇAGDA?????? PROFOSYONEL BİR ORDU KURUN ASKERLİK YAPMAK İSTİYEN KATILSIN HEMDE MAAŞINI ALIR AMA GENÇLERİ ZORLA ASKERE ALMAYI DOĞRU BULMUYORUM.

Yanıtla4335
ARSLANOĞLU Hakan:

Her şeyin bedeli ödenir, Vatan borcunun bedeli ödenmez.

Yanıtla2840
Kuscubasi:

Onlarda sadece 6 ay değil 1 ay gidiyor yani 5 ay gitmemek için ücret ödüyorlar. Sen ne yaptın vatanına bu 5 ay fazla giderek ?

14
Hasan Yandik:

Kuşçubaşı arkadaş biz 15 ay gittik ve askerlik erkek için güzel ve meşakkatli bir görev boş yapma bence ama hayatı boş yaşayan anlamaz doğru diyorsun bedava hep bedava olsun

00
osman kara kara:

Askerlik 18 ay idi, Sırf bedelliyi sürdürebilmek için 6 ay askerliği bıraktınız. Bunu bile rand olarak görüyorsunuz! Ne oldu birileri diyordu hani bedelli askerliği asla getirmeyecekti, hani eyt yi asla getirmeyecekti daha bunun gibi onlarca örnek bulabilirim.

Yanıtla529
Hasan Yandik:

Maddi olarak bir şey diyemem ama 15 ay yapan ve sözde komando olan ben bedelli olmasını destekliyorum, çünkü eğitim alanda hak ediyor her şeyi, aldığı parayı alan ve vatan savunan askerde hak ediyor öyle kolay iş değil.

00
Ali Çelik:

Valla bu güzel haber Ama tecrübe li asker kalmadı sözleşmesi biten bırakıyor geç kaldınız mı bence çok geç kaldınız

Yanıtla37
Yasar Unal:

Üniversite mezunu olarak gittik askere. Asteğmen olamadığımız gibi 9 ay askerlik yaptık. Şimdi uzun dönem 6 ay. Bölgedeki tehlike riski artmasına rağmen.

Yanıtla44
Erc Krtp:

soygunculuk yapmaktan baska bir sey deyil bir asgari ucretli iscinin alti aylik maliyeti neyse bedelli bir askerin de maliyeti o olmasi gerekir. fazlasi soygunculuk anlami tasir ticarete dönüsturduler ya adam gibi eski duzen kaldiracaklar bedelliyi herkes pasa pasa yapacak

Yanıtla04
Savaş Esentürk:

Artık bedelli rafa kalktı diyebiliriz kimse bundan sonra bedelli yapmaz

Yanıtla12
Siranuş Nermer:

bedelli er'lik mi Abi

Yanıtla02
sade vatandaş:

valla ben bedavadan on sekiz ay ne para verip ne para almadan yeri gelip sürünerek yeri gelip babadağlarına istikamet alarak yeri gelip angutlar yüzünden subay assubaylardan azar işiterek sıkıntılar içinde yaptım ama şimdi geçmişe olan özlemdenmidir nedir bilmem o günlerin gençliğin arayışı var insanın sırtı kaşınınca böyle oluyor

Yanıtla11
Hasan Turk:

Neydi hayyyyyy masalllah..

Yanıtla00
murat:

Maksat para vatan değil doymuyorlar paraya Allah yedirmesin

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title