Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kabine sonrası Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı açıklaması: Çalışmalarımız başladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bu yıl emekli olacaklar ile 2025 yılında emekli olacakların aylıkları arasında oluşacak farkla ilgili çalışma yaptıklarını belirterek, "Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız ile bir araya gelip görüşeceğiz" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (45)

Mehmet Mutluay:

emeklerimizin size olan güveni tükenmiştir

Yanıtla18339
İlhan Fırat:

4 ayda anca karar verirsiniz.

Yanıtla11274
Temel Temel:

ne dört ayı seçime 4 gün kala açıklarlar. nasıl seçimi kaybedeceklerini anlayınca EYT çıkarttılar ve hazineyi batırdılar yine aynısı olacak. kimse ümitlenmesin 1.5 yıl önce1. derceye 3600 ek gösterge sözü verdiler seçim bitti üzerine yattılar. 2024 emekli yılı dediler emekliyi bırakın orta direğide yok ettiler.

47
Gökhan Ccc:

seçime yakın ancak karar verirler

25
Halil null:

Ne çalışması başlamış. Bunları dinleyen varmı hala ????

Yanıtla11253
Birşey demedimki:

3 adet sarayın, özel uçakların , yüzlerce korumanın , yüzlerce makam aracının masraflarını emeklilere dağıtın bu bile yeter.

Yanıtla21195
3.DünyaSavaşı:

40 yaşındaki emeklilerin maaşı kesilsin 50'den sonra emekli olsun. bir de 40 bin tl üzeri emekli maaşı alan müdür emeklisi komutan emeklisi memur emeklilerin maaşını da 30'a düşrüün kesilen para herşeyi çözer.

76
cezmi keskin:

Türkiye ekonomisin büyüklüğünü bilmeyen birinin verdiği demeci dinledik ??

81
dikduran adam:

boş teneke

33
Arif Duyar:

%20 verseniz 15 bin yapar siz gecininde görelim

Yanıtla7152
Hasan Turk:

Secim.oncesi ondeki bakan ciiraklara haksizlik ettik gazeteci.peki durum ne ekiplerimiz calisiyor peki mujde olur olur. 2 yil sonra erdogan ne mujdesi konu ne dedi ...bunlarin Tek kelimesine inanmayin.secim.oncesi erdogan ev kadinlarina ssk maas sozu verdi varmi basinda bunu soran varmi akp den tek ses.uyanin dicemde mumkun degil dimi.

Yanıtla7112
vatandaş:

biran önce kademeli emeklilik yasasını çıkarın. adaleti sağlayın.

Yanıtla9107
GAGS:

boş beleş işler, oyalamadan başka bir şey değil.. çay içip kendi çıkarlarınızı konuşup dağıldınız işte, tatava yapma..

Yanıtla1115
Anty-Partizan:

Samimi Iseniz, Duzgun Ulkelerin Emekli Systemini Alip Uygulayn..Duzgun Ulkelerin Systemlerini Ben 1 Biliyorsam, Sizlerin 10 Bilmesi Lazim..Yapmiyorsaniz da Bu Isin Icinde Bir Pislik Oldugunu Dusunurum Hakli Olarak..

Yanıtla575
sade vatandaş:

....oloo efendim vakit yaklaşıyor ne yapalım .....ne vakti la zaten bütün işleri ben yapıyorum kafa karışık birde sen şifreli konuşuyorsun .....afedersiniz efendim malum şu bizim ihtiyarların harçlıklarına zam yapmamız gereken zaman yaklaştı millete ne diyelim ...ya sizde ben olmadan hiç bi işi beceremezsiniz yapıyoruz ediyoruz çalışıyoruz uğraşıyoruz falan diyip ikibuçuk lira zam yapın gitsin

Yanıtla370
murat dural:

2024 emeklilerin ve vatandaşı yok olduğu yıl ilan ettiler tarihe geçecek !

Yanıtla018
murat dural:

Emeklinin çalışanın ezilip bankaları ihya etme yılı

Yanıtla017
Sebahattin Yakar:

işleri güçleri milleti kandlrmak

Yanıtla014
Fatih Akagündüz:

Emeklilere çok para vermeyin her gün Nusrette yiyorlar ??

Yanıtla47
Eren Kocaoglu:

Çalışma saatleri dünya ortalamasına çekip ne yapcan senin insanın amele insan gibi yaşama hakkı mı var sizin gözünüzde geçen ay tüm haberler de bakanları haftalık 40 saate çekeceğiz diyordu kış geldi.Mevsim gibi bunlar maşallah, anlık değişiyorlar.

Yanıtla011
Mustafa Öztürk:

Ölme eşeğim ölme Belki yaz gelince

Yanıtla010
CAN Işık:

Bunlardan hayır bekleyen B. Ersoy dan çocuk beklesin

Yanıtla06
Veysel Gökırmak:

Yalan söyleye söyleye sıfatsız oldun Nursuz bakalım bu yalanlarla nereye kadar gideceksin Allah sizi kul hakkından Tabir Azabından kurtarmasın bu fakir fukaranın Ahından sizi kurtarmasın

Yanıtla04
Arif İnanç:

Ben açıklıyorum! Bakan Bey % 41.5 a bağladığı enflasyona göre. Temmuzda verdik. Artan % 16.77 diyecek. Ama buna sayın Cumhurbaşkanım olur vermeyecek. Büyük bir ihtimal ile %20 zam alacağız emekli maaşlarımıza. Bu arada yine kök maaş di vs vs gibi kulplar bulup düşürebilir ekonomi ekibimiz. Emekliyi önceki temmuz da bitirince bu işler bitti zaten. Ne kadar acı. 13bin maaş 15 bin kira verenlere hiç üzülen yok . Elden gelen bir sey yok. Iyi aksamlar.

Yanıtla02
Aydin Kurt:

Ne zam istiyorum ne kademeli emeklilik biran önçe defolun gidin iktidardan

Yanıtla02
masteng aston:

Dibimizde savas varken zam dogrumu kaynaklarimizi savunma sanayine harcayin emekli dedigin aksama kadar banklarda oturuyor harcamasi yok zaten memnunuz diyorlar ne zammi muhimmat alin bence.

Yanıtla20
Cool Black:

Dibimizde savaş varken herşeye zam geliyor maaşlar söz konusu olmayınca niye gelmeceyecekmiş. Herşeysiniz ama halk değilsiniz

00
3.DünyaSavaşı:

Etrafınızda gördüğünüz 4 kişiden 3 'ü zaten emekli. Türkiye Cumhuiryetinin adı değişti. Emekli Türkiye Cumhuriyeti oldu.

Yanıtla20
Anty-Partizan:

Farm Of TC..Herkez Durumdan Vazife Cikariyor, Herkez Trubinlere Oynuyor, Herkez Devlete Paralel Gidiyor, Herkez Rol Kapma Pesinde, Herkez Kendi Capinda Devlet, Herkez Siyasi Partilileri Devlet Zannedip Bir Avuc Tuz Alip Peslerinden Gidiyor, vb..Hindistan Gorunumlu Ulkeyi America Gibi Gorup Cafelerin Onunde Kredi Card Ile Kuyruga Giriyor..

00
Dadaş Erzurumlu:

Emeklinin emekli olacakların sizin gibi karnı toklarla isi yok. Fakir bir kitle oluşturdunuz. Ekmek dahi on katı zam yedi emekli maaşı ortada. 12.500 başka söz söylemem.

Yanıtla01
Halil null:

Amaçları belli bitirmek ????????

Yanıtla01
Ahmet Kacarogullari:

benim gibi emekliler. yalan dinlemeye devam edin.

Yanıtla01
Huseyın Sezgi:

Emeklilik sisteminin iyice içine ettiniz,başkada bir şey demiyorum.

Yanıtla01
Yılmaz ökmen:

En az 22 bin olması lazım oda en az

Yanıtla01
Cengiz Tüzüner:

Başlasanız ne fayda, emekli bitti tükendi. Boşverin yani...

Yanıtla01
Ali İğsek:

yarın müjde müjde 250 tl iyileştirdik diye açıklama yaparlar

Yanıtla01
hikmet yaşar:

bu adamın milyarda bir dediği doğru çıkarsa şaşırırım çünkü genel seçimlerden önce dediklerini hep yok saydıysa dedikleri hep yalan hanı memura 3600 ek gösterge Türk milleti önünde 100 sefer söz verdin şimdi U DÖNÜŞÜ

Yanıtla01
Cafer KILIÇ:

Yaptıkları birsey yok hepsi yalan dolan

Yanıtla01
Mh Sn:

Kademeli emeklilik haktır, ayrıcalık değil

Yanıtla01
Harun EROĞLU:

Emeklilik sistemini bozdunuz, şimdi ise nasıl toparlarızın derdindesiniz.

Yanıtla01
ismail Yasin:

yalan söylemekten utanmadınız. bunu anladık.. ama yalan söylemekten yorulmadınız mı..? emekli memurlar sizi affetmeyecek..

Yanıtla01
Atacan Tuğtekin:

bağkurluları cezalandırdınız bizim gibi küçük esnafı yok ettiniz büyük şirketlerin yolunu açtınız sacma sapan işler yaptınız 43 yaşında emekli ettiniz milleti 54 yaşında bagkurluyim 8150 günüm var hala sürünüyorum dahamı akp oy ? hayatta vermem!

Yanıtla00
adem karabıyık:

Emeklilerle ilgili formül basit. Emekliye hesap, kitap edip, ince eleyip sık dokuyarak 1 kuruş bile fazla para vermemek.

Yanıtla00
Hasan Aydemir:

l.z{5a35ba6 VFED..CL. .F....ID 0,154-816,534 #7f0a005b app:id/answerText aid=1073741824}

Yanıtla00
Halil Kurdal:

Hesap basit aslında beşli çetenin vurguncu iş adamlarının yandaş medya patronlarının ve hırsız siyasilerin kazancını kaçırdıkları vergileri haramiliklerini koy kenara kalan parayı zaten emeklilere pay edebiliyorsun

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title