Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Yaralı işçi, fabrikadaki felaketi böyle anlattı: Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada yaralanan işçi Zafer Emanet, dehşet anlarını anlattı. Emanet, "Öyle bir patladı ki üstümüzde kıyafet kalmadı, ayakkabılarımız uçtu. Ben çalışıyordum, işimi yapıyordum. 4 saniye beyaz bir ışık yandı. Kafamı döndürdüğümde her yer yıkılmıştı ve içerisi yanıyordu. Biz çıkamadık içerden. Belli bir süre mahsur kaldık" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (11)

1gerceklerinsesi:

Deli tazminat alırlar. Geçmiş olsun.

Yanıtla9117
Mert Kalyoncu:

Ne olsa garibana ve emekçi insanlara oluyor bu ülkede.. Fakir biriysen felaketlerden, felaket beğen bu ülkede. Coğrafya kaderdir ve dünyadaki en büyük vize paradır.

Yanıtla1078
Cafer KILIÇ:

Geçmiş olsun yaralı işçilerimize acil şifalar diliyorum

Yanıtla059
Hasan Turk:

Secim olsaydi dagiticak makarna bulamazdik

Yanıtla4214
Son Yörük:

Cok gecmis olsun ölen olmaz insallah.Fabrikada makinelerin bakimi kontrolu cok önemli muhtemelen bakimsizdi makineler kontrolleride yapilmiyordur sonuc bu Allah beterinden korusun fabrikasi olanlar makinelerini iyi kontrol etsinler can bu herkesin bekleyeni var 3 kurus ekmek arasinda mucadele veriyor millet bukadar ucuz olmasin insan cani.

Yanıtla048
Güven önemlş:

Allfb korusun cümle işçilerimizi

Yanıtla039
sade vatandaş:

kim ne derse desin patamaya alev alan un tozları sebep oldu

Yanıtla118
Est Este:

diğer ülkelerde, 150 senedir, benzer bir patlama olmadı. TC

Yanıtla39
ersin avseren:

önceliğimiz iş sağlığı ve güvenliği....

Yanıtla011
Hasan Kasapoğlu:

oba Makarna çok insanın ahını aldı borsa ya girdi ucuz hisseleri değerinin çok üzerinde halka sundu halk aldıktan sonra yükseleceğine hep düştü fabrikasıda yandı ama yaralı insanlara Allah şifa versin ölen olduysada Allah rahmet eylesin

Yanıtla11
Fake You hard:

Once guvenlik demezseniz daha cok fabrika patlar

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title