Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kamuya binlerce personel alımı yapılacak

Kamuya çok sayıda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 27 kamu kurumu tarafından yayınlanan ilanlara göre, çeşitli kadrolarda görevlendirilmek üzere 13 bin 208 personel alımı yapılacak! Söz konusu alımlara ilişkin başvuru tarihleri ile ve şartlar da ilanlarda belirtildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (16)

Perwer:

Boşuna umutlanmayın, işe yerleştirilecekler şimdiden belli…

Yanıtla12149
dehide:

İstihdamda çığır açıyorlar. Artık bundan sonra da işsiziz diyen olursa ayıp olur. Bakın Reis ne kadar uğraşıyor

Yanıtla7817
mühendis:

Alın, daha fazla memur alın. Daha fazla EYTli emekli edin. Belki başınız göge erer. Çalışıp bir şey üretmek isteyenler ülkeden kaçın. Bunlar sizi yer.

Yanıtla849
????? ????:

Öğretmen yine cobanliga devam

Yanıtla1926
Ay kural:

Üç sene boyunca kamuya Kamu Finans Tasarruf Tedbirleri gereğince personel alımı yoktu. Biz öyle biliyorduk. Kafamı geçiyorlar.

Yanıtla535
Seyfullah Demir:

Memur alımı sandık halbuki paralı asker yani lejyoner alımıymış .. yoluna gitmek isteyen varsa buyursun

Yanıtla2214
aytekin çelik:

Sayın ŞİMŞEK,Hani Tasarruf tedbirleri kapsamında, 3 yıl kamu ya personel alınmayacaktı! "NEREDE BU TASARRUF"

Yanıtla620
Fuat Gençoğlu:

Olanlar işini düzgün yapsın ihtiyaç bile kalmaz da neyse

Yanıtla314
bekir yapici:

23 yildir her secim öncesi suraya su kadar buraya bu kadar isci alinacak aciklamalari gelir 23 yildir verilen miktarlari toplasak ülkede issiz insan kalmazdi kamudada milyonlarca insan olmasi gerekirdi, aslinda su durumda bile dünya genelinde en fazla devlet memuru ve kamu iscisine sahip bir ülkeyiz her gelen akrabasini yandasini bir yerlere yerlestiriyor belediyelerde binlerce fuzuli ve atm elemani var meclis bile kebapci tatlici garson falan olarak yüzlerce eleman alacakmis iyimi?

Yanıtla58
Untroll:

Boş haber zaten alınacak dediği personelin çoğunluğu uzman erbaş. Kpss yapıldı ama yapılacak alımlarda kpss ile alakalı olan sadece aile bakanlığı o da hasta bakıcı büyük ihtimalle onlarda belli başlı kişiler şartlarında sadece alınacak kişinin adı yazmıyor

Yanıtla17
Birşey demedimki:

Askerlik oldu 6 ay. Şimdi de durmadan sözleşmeli jandarma alıyorlar. Bu sefer de 10.000 paralı jandarma alınıyor. Askerlik neden 6 ay ??

Yanıtla00
Halkçı:

Yandaşa yetmez bu kadro . Yandaş derken yanlış anlamayın bir partiyi kastetmiyorum her partiyi kastediyorum her partide ada kayırma var. Partiyi geçtim toplumda var . Kanımıza işlemiş bu hastalık zor kurtuluruz.

Yanıtla00
Doğrucu Mahmut:

yandaşlara kadro açmışlar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title