Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Üniversite sistemi değişiyor mu? YÖK'ten açıklama var

Üniversite sisteminin değişeceği ve yeni bir eylem planının hayata geçmesiyle aynı üniversite bünyesinde hem sağlık hem mühendislik hem de sosyal bilimler gibi farklı alanlarda eğitim verilemeyeceği iddiası kamuoyunda infiale neden olmuştu. Bazı basın yayın organlarında da yer alan iddiayı yalanlayan Yükseköğretim Kurulu "YÖK'ü yıpratmaya ve kamuoyunu yanıtlamaya yönelik olarak yapılan bu habere itibar edilmemesini rica ediyoruz" ifadeleri yer aldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (11)

Ali Tokgönül:

Ne oldu , gene ne ters gitti ? Bir işi de doğru yaparsanız şaşarım . Tabi yaaa yaz boz tahtası okullarda olur , çızıktırın, çızıktırın durun . Sizin işiniz gücünüz her şeyi el yordamıyla yapmak . " Akıl olmayınca başta ne kuru da biter ne yaşta "

Yanıtla529
Orhan Akkuş:

Üniversiteye akplileri afganlari bide Suriyelileri alacaz deyin nie kivraniyorsunuzki

Yanıtla620
Seckin:

Önce iddia iftira milletin tepkisine bak sonra yavaş yavaş sistemi değiştir.

Yanıtla221
Mengele:

Üniversiteler kapatilsin ilahiyat fakültesi olsun kuran kurslari olsun imamdan vali olsun müezinden kaymakam mühendis gerekmez zaten ne üretiyoruzki kac bin üniversiteli gencler var is yok güc yok üniversitenin degerimi kaldi

Yanıtla118
ceyda ihlas:

PISA sonuçlarına göre dünyanın en zeki insanları uzak doğululardır. Ülkemizde sürekli örnek alınan Finlandiya eğitim sistemini konuşalım. Finlandiya halkının da kökeni yine uzak Asya'dır. Sarışın olmalarına karşın genelde kısa boylu ve çekik gözlü olurlar. Dilleri Ural-Altay dil ailesindendir. Ortalama zekaları 104'tür. Bizim ülkemizde ise 90. Finlandiya'da en kötü sistemi bile kullansanız başarı kaçınılmazdır. Onu bunu örnek almayı bırakıp kendi gerçeklerimize uygun bir sistemi getirmeliyiz.

Yanıtla66
peder ozonyo:

Keşke iddialar doğru olsaydı.

Yanıtla16
Ser_hat:

Eksi bilmem kaç fizik netiyle Fizik bölümü kazanılıyorsa neyin yıpranması bu

Yanıtla05
bekir yapici:

neye yok dedilerse aslinda ya oldugu veya planlandigina defalarca sahit olduk, birakin kurum ve kuruluslari ekonomiyi egitimi adaleti ülkeyi halkinla birlikte komple yaz boz tahtasina cevirdiler icinden cikilmaz hale getirdiler bu tahribat 15 - 20 yilda bile düzeltilemez.

Yanıtla02
Damla Sengul:

meslek yüksekokulu bünyesindeki doktor öğretim üyesi, doçent ve profesörler fakülteye alınmalı. orası o kadrolara uygun değil.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title