Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Yer İstanbul'un göbeği! İşte depremlerde on binlerce canımızı yitirmenin nedeni

İstanbul Fatih'te 4 katlı binada inşa edilen kaçak katın üzerine bir kaçak kat daha çıkıldı. Tek binada inşa edilen iki ayrı kaçak yapıyı görenler bir daha baktı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (27)

Anty-Partizan:

Neden Atina ya Sikayette Bulunmuyorsunuz ? Tokyo ya Sikayet Edin..Berlin e Sikayet Edin..Oralardan Gelip Yiksinlar..Bizim TC Ciftliginde DEVLET Pek Hissedilmez..

Yanıtla17115
Sezgin Sezgin:

Şimdi İmamoğlu hazımsızlığı çeken bi makarnacı gelir İmamoğlunu suçlar... bekliyorum ilk sazanı..

1516
sade vatandaş:

şimdi size bir soru yerinide söyleyeyim bu adam yalan söylüyor demeyin Gaziosmanpaşada eski edirne asfaltında altı katlı binaya izin veriliyor o binanın sokak içinde hemen bitişiğine ise dört kata izin veriliyor bunun zeminle meminle ilgisi alakası yok rantla alakası var toplumdan kurallara uymasınısaygı göstermesin bekleyenler topluma uyulacak kuralları herkese eşit olarak uygulayacak

Yanıtla471
Anty-Partizan:

Farm Of TC..Ama Ciftliklerde Aga nin Sozu Gecer..Kahyalarin Isleri Rol Kapma ve Agaya Sirin Gozukup Yalakalik Yapmaktir..

15
Blackened:

O bölgede 13 sene oturdum, izinle de alakası yok. O altı katın 2 katı %90 kaçak tır. Aynı ada üzerinde değilse o da fark eder.

00
şahabettin Ayyıldız:

Bu kayırmaları konuştuğunda ise yobazlar dinimiz susmayı emrediyor diyorlar ama dinimiz haksızlığa sumak dilsiz şeytandır diyor

Yanıtla1256
Anty-Partizan:

Kotulere Prim Verip Desteklemek Ne Oluyor ?

03
Tayfur Çoşkun:

Denetim mekanizması sıfır

Yanıtla147
oturan:

Bunu yapanlar cahiller ama belediye nasıl görmez

Yanıtla441
Anty-Partizan:

Gormediklerini Kim Soyledi ? Burasi Avrupa mi, Burasi New York Mu ?

06
Birşey demedimki:

Ortadoğu ülkesinden normal manzaralar olup burası Türkiye.

06
ATİLA GÜRBULAK:

iskanli binanin çatısına bile yapi kayit belgesi veriyor cevresehircilik bakanligi sikayet edince de mahkemeye gidin diyor ben nasıl iş anlamadım imar affi kime neye göre yasa binanin ortak alani olan cati kat nasil da imar affından yararlanıyor cevre bakanına sormak lazım

Yanıtla134
Sokrates:

çıkın çıkın stratosfere kadar daha çok war

Yanıtla032
Ahmet Uzturk:

Bağcılar soğanlı komple böyle

Yanıtla030
Gürsel İşlek:

Belediye yapı işleri suçlu başka suçlu aramayın yüksek paralar karşılığı göz yummuşlardır

Yanıtla227
Yakup Ayfer:

Kimilerine her şey güzel

Yanıtla29
Fatih Sultan:

Kaçak kat üstüne kaçak kat... Biz adam olmayız

Yanıtla03
Rasim Özbay:

Tüm rant sahibi belediyeler'dir. Depremde tüm ölümlerin sorumlusu belediyeler'dir. Denetim SIFIRRRRRRRRRR yan yana olan binalar arasında 3-4 kat fark var.

Yanıtla02
Kadir Özer:

Akıllanmıyoruz bir türlü

Yanıtla02
MEHMET EMİN BİRGÜL:

bunun sebebi onu yapan değil mecbur bırakanlar.

Yanıtla20
demir Can:

İstanbul Bahçelievler'de her iki binanın hepsi böyle sağ olsun belediyemiz sağlam yiyor

Yanıtla01
FURKAN YÜCEL:

Açgözlülük işte

Yanıtla00
Cemil Serbest:

İnsanlar bağına bahçesine tek veya iki katlı ev yapar kepçe başında bekler.Bunlar şehrin göbeğinde bina üstüne bina çıkar bir halt olmaz entertesan imar affını vereceksen kendi arazisine başını sokacak kadar yapı yapana vereceklerine böyle saçma sapan yapılara verdiler malesefff.

Yanıtla00
Gülşah TÜFEKLİER:

Arnavutköy'de yaz başından beri binaların çatıları kalkıyor yerine 2 kat ev yapılıyor. Bina dışlarının sıvaları tamamlanmadığı için de çıplak gözle rahatlıkla görünüyor. Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu biraz Arnavuyköy'de dolaşsa kendiside görür ama nerdeeee hepsi cebine giren paraya bakıyor..

Yanıtla00
CENGİZ HAN:

"Kentsel Dönüşüm"ü bile, "Rantsal Dönüşüm" olarak algılayan bir Belediyecilik anlayışı varken, bu ülke nasıl düzelir? Belediyeleri kapatarak! Kentsel dönüşüm, "ada" bazında olur; "arsa" bazında değil! Aklın yolu bir, gel kafama gir.

Yanıtla00
Yusuf Yalcin:

imam osurursa hesabi kesinlikle devletin sucu.kockoca binayi nasil goremezler,denetim caydiricilik sifir..gelismis ulkelerde agaca bir civi bile cakamazsin.birak kacak kat atmayi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title