Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Narin cinayeti soruşturmasında gözaltına alınan 22 kişi adliyeye sevk edildi

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturması devam ediyor. Gözaltına alınan aralarında anne, baba ve ağabeylerin de bulunduğu 22 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılık sorgularına başlandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (19)

Emre null:

bimde yumurta 125 lira olmuş ona çare bulun narin Narin tamm kardeşim bundan sonra çözüm ne sen ona bak bu ne abi başka kimse ölmüyor mu kardeşim

Yanıtla22651
Aras Aras:

N B den farklı biri değilsin

00
Cem Demirkaya:

saçlamamıssınız o kadar

00
Hak Adalet:

Sen ne saçmalıyorsun kardeş. Burada küçücük bir bedenin hesabı soruluyor yumurta 125 lira diyorsun görmek istemiyorsan okuma .

00
Selim Demir:

yemeee

00
Özcan Özcan:

İSLAMİ TERÖR YİNE CAN ALDI

Yanıtla15132
Mehmet Gövşen:

İslam dinimiz kusursuzdur kimse İslam dinine laf edemez ....... ozcan

02
fedai karadağ:

Allah seni İslamiyet ile şereflendirsin!! Ki söylediklerinin pişmanlığı yaksın içini.. Bu arada yetkililer şu yazana bir el atın lütfen.

01
Ahmet Tunc:

Bu cümleyi hangi akla hizmet yazabiliyorsunuz konunun İslam ile alakası nedir? nerden bağlantı kurdunuz anlamış değilim. siz ve sizin gibi insanların kalpleri mühürlenmiş ne anlatsan boş. inanmayabilisiniz ama inancını yaşayanlara saygı duymalisiniz.

01
Metin Yalcin:

İslamla terör kelimesi yan yana gelmez, geliyorsa Allah tanımaz birileri tarafından getirilmeye çalışılır

00
Emre Gök:

En doğrusu oldu kimi yaptı kimi göz yumdu kimi sustu "Zulme karşı sessiz kalan dilsiz şeytan gibidir"

Yanıtla156
Veysel Bırgun:

annenin üzüntüsü bana inandırıcı gelmiyor.

Yanıtla120
Mehmet Vatandaş:

Gerçekten sıkıntı verdi arık bu haber yargıya intikal etmiş bir konu yargı gereğini yapar milletçe hepimizin yüreği yandı bu benzeri haberlerde ama yeter artık ülkenin gündemi bu değil

Yanıtla85
ARSLANOĞLU Hakan:

Narin' e Allah rahmet eylesin Suçlularda cezalarını çeksin. Günlerdir Narin haberlerinden çarşı pazar karışmış durumda. Amca, yenge, Muhtar çuvala Koyan, Dereye atan yeni haber yayınlandıkça kim suçlu kaç kişi suçlu, kim suçsuz çözmek çok zor.

Yanıtla13
Metin Yalcin:

Çekirdek 4 kişi, Amca, Anne, Abi, İtirafçı ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet diğerlerinin tamamı organize yardım ve yataklıktan 12 şer sene yer hukuk tanımaz feodal yapı kırılmış olur ..

Yanıtla11
Bud Spencer:

O 22 kişiden önce Galip Ensarioglu ve iç işleri bakanı ifadesi alınması gerek. Ensarioğlu hee şeyi biliyor. Diyor ya bilip anlatamadiklarimiz var ve hemen ardında yayın yasağı koyuyorlar

Yanıtla00
Smgoll Sim:

Ya yeter Allah aşkına. Her şeyin bir ölçüsü var.

Yanıtla00
Cem Demirkaya:

hepsini tüm köyü karantinaya alın sınırdışı edinn uyutun birşeyler yapin orada insani normal şeyler olmamış

Yanıtla00
Zebra 21:

Hepsini idam edin

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title