Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İşte sur canisinin katlettiği Ayşenur Halil

İstanbul'da Edirnekapı surlarında İkbal Uzuner'i öldürüp başını caddeye atan Semih Çelik'in, vahşi cinayetten yarım saat önce öldürdüğü 19 yaşındaki Ayşenur Halil'in de fotoğrafı ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (23)

Mahmut özgül:

Allah rahmet eylesin. Ama öz eleştiri de yapmamız lazım. Aileler olarak çoğumuzun erkek olsun kız olsun çoluk çocuğumuzun nerede gezdiğinden nerde oturup kalktığından, kiminle arkadaş olduğundan bı haberiz. Seküler yaşam tarzı ile Aile kavramı yerle bir oldu. Herşey normalleştirildi. Bunlar iyi günlerimiz, biz evlatlarımıza sahip cikmazsak illaki bı sekilde birileri sahip çıkıyor, ya alkolle ya uyuşturucu ile ya da gayri ahlaki yaşam tarzıyla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yanıtla50554
Seyda Özdemır:

Lütfen işin iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın. Allah muhafaza. biliyor musunuz ki onların ailesini neler yaşadıklarını sahip çıkıp çıkmadıklarını. Kızların ailesini tanıyor musunuz?

8460
Sezgin Duman:

Aileler özellikle hıc takıp etmıyorlarkız cocuklarını

2294
trakyalı adam:

ne iç yüzünden bahsediyorsun ? adam dos doğru bir tespit yapmış. anlamamak için akıl fukarası olmak lazım.

1473
musa er:

güzel özetlemissiniz, tebrikler

835
Buğra Er:

Vallahi de allahın kanun ve nizamı olan seriat artık bu ulkeye sart

Yanıtla95304
Sami Demirel:

Cezalar hafif İdammmmmmm piskopatlar dışarda serbest

Yanıtla10360
Mücahit Kılıç:

Allah rahmet eylesin. Diyecek söz bulamıyorum. Suç oranı son yıllarda çok yükseldi ülkemizde umarım daha da bu canileri serbest bırakanların kendileri ve yakınları hariç kimseye zarar gelmez.

Yanıtla4126
XYZ:

Bu haber kime ne katiyor? Yeter yapmayin

Yanıtla1862
Ahmet parker:

İdammmmmmmm

Yanıtla567
Köfteci Jardel:

Bu kız, ölen kız değil.. Alakası yok. Boğularak öldürülen kızın fotoğrafını gördüm. Bu o değil.

Yanıtla2311
Mert Kalyoncu:

İsim benzerliği oldu muhtemelen..Öldürülen Ayşegül Halil bu kız değil.

Yanıtla112
Chixx S-tyler:

erkekler tarafindan yapilan yorumlar kadinlar tarafindan hep asagilanilmistir,bosuna kendini yorma kardes .. suclu erkek kadina laf yok.. bu zamanda kimse kizina bu saatte disari cikilmaz diyemiyor bile . o seviyedeyiz dedigin gibi bunlar iyi gunlerimiz

Yanıtla36
ufo:

siyasiler devreye girer katiller dışarı çıkar

Yanıtla25
Enez ResuL Güneş:

benim anlamadıgim böyle güzel kizlar bu kırıkları nerden buluyo.benim bu komşum vardı şimdi öldü bi gün şöyle dedi oğlum bak nerde düzgün namazında niyazinda uysal insan varsa kızlar onlara bakmaz nerde piç puş piskopat varsa ona bakar bu konuda düzgün insanların hiç şansı yoktur.

Yanıtla02
Rıdvan Polat:

Çocuklar aileleri dinlemiyor aileleri dinlemeyen çocukların sonu da böyledir nasihattan hiç anlamıyorlar hep laylaylom hayat içindeler

Yanıtla01
Uğur Deniz:

Şeyda Özdemir sacmalamissin

Yanıtla00
cumali inan:

Bu da mı hrıstiyan

Yanıtla00
Halkçı:

Toprak seni incitmesin ne demek lan . Parçalara bölünmüş bir beden toprak mı incitmeyecek . Börtü böcek tarafından toprağa karışacağız . Toprak nasıl incitmeyecek. Bunlar harbi gerizekalı .

Yanıtla00
Emre Erdogan:

Bilerek ve isteyerek kanunlar uygulanmıyor, suçlular serbest bırakılıyor. Bu halkı isyan ettirmek için çok güzel bir sahne sergileniyor

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title