Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Marmara'da 5.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi

Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. 3 dakika sonra aynı noktada 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha olurken, kentlerde olumsuz bir durum yaşanmadı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (21)

Ahmet AKGÜL:

FİLİSTİNDE 24 saat enkaz altında kalıyorlar. bizdende düşmanı destekleyenler var. destekleyenler enkaz altında kalınca mı anlayacaklar hakikati?? geçmiş olsun. özümüze dinimize sahip çıkalım. her şey bizler için.

Yanıtla6587
sokrates:

allah bir daha deprem göstermesin

Yanıtla893
recep kaya:

AMİN

143
sokrates:

sıkıntı yok sağdan sola yatırdım

Yanıtla748
Anonim:

Kendini Komik Mi Sanıyorsun ?

050
Osman Tokgonul:

Hiç merak etmeyin , yarın bunu da sayın İmamoğlu'nun üzerine yıkarlar . Vallahi . Bakın buraya yazıyorum (!)

Yanıtla4830
mardinli yiğit:

aynen bu % 51.25 lik kitle var ya kitle.. hayatları palavra.

3214
mardinli yiğit:

benim anlamadığım 20 senelik dairesine 6 - 7 milyon lira isteyen ev sahipleri neden dışarı kaçtılar? madem ki eviniz trilyonluk sizi korusaydı ya!

Yanıtla1050
İsmail TAŞ:

Kiracılarına fahiş zam yapan ev sahipleri neden çıkıyorlar ki evden hani mülk ev sahibinindi???? Demek ki mülk Allah'ın, yani neymiş hak yemeyeceksin....

Yanıtla946
aristoteles:

5.1 OLamaz 4 bile cok

Yanıtla3911
muhammedtawfiq:

5.1 senin hissettiğin değil depremin merkezindeki şiddet

033
aristoteles:

bunlar başa geldiinden beri ülkenin başı beladan kurtullmadı

Yanıtla2717
Hamit Gündoğdu:

Yine en iyisini Allah bilir.. büyük depremin ayak sesleri bunlar..tedbir varmı? Tabiki yok.. o zaman cahaletin adına fıtrat demeye mahkûm olduk gibi..

Yanıtla637
GSM DAHİSİ:

vallahamı ciddimisin depremmi oldu alla allah biz sel sanmıştık.

Yanıtla360
Halil Kök:

İstanbul'da göç dışarıya doğru yapılmalı, mevcut oturumları da en risksiz zemini olan bölgelere toplu konut yaparak taşıyarak kurtarmamız gerekiyor. Neden yapmıyoruz? İstanbul yıkılırsa Türkiye yıkılır bunu unutmayın.

Yanıtla330
EFE KARAHANLI:

Hissetmedim bile :)

Yanıtla207
Oğulcan Dursun:

Bursa'dayım, Google uyarı verdi 5 saniye sonra salladı. Şuan ciddi bir durum yok gibi. Merkez Yalova-Mudanya arası gösteriyor.

Yanıtla023
TANIMSIZBİLGİ:

Tekirdağ hissedildi..!

Yanıtla114
sokrates:

geçmiş olsun

015
Ali Gerger:

Facebook sadi baser denizlili mucit depremi saatler önceden bildiren bir cihaz geliştirmiş takip edin sürekli bilgi veriyor.

Yanıtla85
Ali Gerger:

Sadi baser adam depremi saatler önce bildiren cihaz yapmış fakat adama diyorlamış senin akademik kariyerin yok. Bu nedenle cihazını desteklemiyorlar. Bunu okuyan vatandaşlar facebook sayfasından sadi baser girip takip etsinler ne zorluklar çıkarıyorlar bu arkadaşa telegram sayfasınada kayıt olabilirsiniz ama facebooktan takip edin sürekli bilgi veriyor.

Yanıtla56
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title