Haberler

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin birlikte rol aldığı "Maria" filminin ilk fragmanı yayınlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Usta aktör Haluk Bilginer'in Hollywood yıldızı Angelina Jolie'yle başrolü paylaştığı "Maria" filminden ilk fragman geldi. Film, Venedik Film Festivali kapsamında Sala Grande Tiyatrosu'nda düzenlenen dünya prömiyerinde 8 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı.

Duyurulduğu ilk andan itibaren büyük heyecan yaratan "Maria" filmi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 49 yaşındaki dünyaca ünlü aktris Angelina Jolie'nin efsanevi opera sanatçısı Maria Callas'ı canlandırdığı filmin 27 Kasım'da ABD'de, 11 Aralık'ta da Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin birlikte rol aldığı 'Maria' filminin ilk fragmanı yayınlandı

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI

Maria'nın oyuncu kadrosunda Jolie'ye eşlik eden isimlerin başında usta aktör Haluk Bilginer geliyor. Filmde ayrıca Valeria Golino, Kodi Smit-McPhee ve Pierfrancesco Favino da rol alıyor. İzleyiciler tarafından çok beğenilen film Maria, Venedik Film Festivali kapsamında Sala Grande Tiyatrosu'nda düzenlenen dünya prömiyerinde 8 dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı. Pablo Larrain'in yönettiği filmin gösteriminin ardından seyirciler ayağa kalkıp kendisini alkışlarken Jolie de gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin birlikte rol aldığı 'Maria' filminin ilk fragmanı yayınlandı

FİLM İÇİN 7 AY BOYUNCA OPERA EĞİTİMİ ALDI

Venedik Film Festivali'ndeki basın konferansında konuşan Angelina Jolie, rolü için "neredeyse 7 ay" opera şarkıcılığı eğitimi aldığını belirtti. Jolie, "Buradaki herkes biliyor, çok gergindim. Neredeyse 7 ay eğitim aldım çünkü Pablo'yla çalıştığınızda hiçbir şeyi yarım yamalak yapamazsınız. O, en harika şekilde, gerçekten çalışmanızı ve gerçekten öğrenip çalışmanızı talep ediyor," ifadelerini kullandı.

Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin birlikte rol aldığı 'Maria' filminin ilk fragmanı yayınlandı

MARİA FİLMİ KONUSU

Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight tarafından kaleme alınan Maria, Callas'ın 1970'lerdeki hayatını anlatıyor. Şilili sinemacı Larraín'in biyografik draması, Yunan asıllı Amerikalı sopranonun, kamuoyunun gözü önündeki ihtişamlı ama çalkantılı hayatının ardından Paris'e çekilmesini konu alıyor. Maria'nın 49 yaşındaki Jolie'yi 15 yıl sonra ilk kez En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar yarışına sokacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

Venedik Film Festivali Haluk Bilginer Angelina Jolie Kültür Sanat Hollywood Fragman Sinema Dünya Sinema Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Hayri:

Başroldeki haluk bilginer fragmanda 1 saniyemi gösterilmiş

Yanıtla352
Zamanla Akıllanan Adam:

emperyalizmin yalakası olmuş. benim için bitmiştir.

Yanıtla4212
Adil ÖZDEMİR:

Haluk Bilginer açık ara Türkiye'nin en iyi erkek oyuncusudur. Sen kimsin :D

829
halil daş:

helal helal abi vallaha sen mükemmel bir sanatçısın

Yanıtla540
Mücahit Kılıç:

Bu saatten sonra Ramizle selma düşünsün

Yanıtla136
Cengiz Asiliskender:

Haluk abiyi Londra’dan tanırım. Benim calistigim W.E filminde HARRODS’un sahibi MUHAMMAD AL-FAYAD’i oynuyordu. şimdi MARİA filminde ise Ünlü Yunan Armatör ONASIS’i oynuyor ( bu arada ONASIS’in lakabı TÜRK dur İzmirde doğmuştur

Yanıtla521
?í???:

Haluk bilginer yokken. Sanki Angelina kendi kendine oynamış filmi

Yanıtla323
Osman Ali:

Fragmanda haluk bilgineri gören var mı ??

Yanıtla220
İbrahim Demirel:

Bu adam birileri tarafından yükseltiliyor. Umarım ileride ülke aleyhinde bişey yapmaz.

Yanıtla148
Mustafa AKKURT:

Bi bitmediniz …

11
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title