Haberler

ANTDOB ‘Un Müzikli Çocuk Oyunu ‘Heidi ‘ Yeni Yılda Da Sahnede….

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya Devlet Opera Ve Balesi'nin Sahnelediği Müzikli Çocuk Oyunu 'Heidi' İlgiyle İzlenmeye Devam Ediyor.

Antalya devlet opera ve balesi'nin sahnelediği müzikli çocuk oyunu 'heidi' ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 03 Ocak Pazartesi günü saat 14:00 'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek oyun, çocukları özel bir dünyanın içine çekiyor.

Çocuk romanı yazarı Johanna Spyri tarafından yazılan eser ; keçisi ve köpeği ile İsviçre Alpleri'nde yaşayan iyi kalpli Heidi'nin; yürüyemeyen Clara'ya dostluk elini uzatmasını ve çoban Peter ile olan arkadaşlığını anlatıyor. Bu sanat sezonunda sosyal sorumluluk çalışmalarıyla herkesin dikkatini çekmeyi başaran ve '1 Piyano 4 Solist' projesinin yanı sıra Zeytinköylü çocukları da opera bale ile tanıştıran ANTDOB , Heidi'yi 10 Ocak'ta da sahneleyecek.

Heidi'nin iyilik dolu dünyası…

Çocukların büyük beğeni ile izlediği eserin rejisörlüğünü Doğan Çelik yaparken ; müzik sorumluluğu ise Valentina Samoila ve Onur Altıparmak'a , dekor tasarımı ve kostüm uyarlaması Ömer Gündüz'e , koreografi Mehmet Sipahi'ye ve ışık ise Mustafa Eski'ye ait.

Eserde; hayatın en zor anlarında bile insanın yaşamına güzelliklerin girebileceğini çocuklara özgü bir dille anlatmayı başaran Heidi 'yi Heyecan G. Ceylan canlandırıyor.Peter'i Özhan Gümüş , Rottenmeir'ı Pınar Gümüş, Büyükbaba'yı Zafer İşgören, Clara 'yı Serap Demirhan, Dete Teyze'yi Oya Vural, Seselman'ı Onur Alpaslan, Büyükanne'yi Sinem S.Baddal, Rahip'i Ferdi Uslu ve Doktor'u Mahir Seyrek oynuyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title