Haberler

Anti-Emperyalist Karikatürler Sergisi'ne Büyük İlgi

Güncelleme:
Abone Ol

"Anti-Emperyalist Karikatürler" Sergisi'nin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve siyasi parti temsilcileri yaptı.

Karikatürist İrfan Ünalan'ın hazırladığı Beylicium AVM'de sergilenen "Anti-Emperyalist Karikatürler" Sergisi'nin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve siyasi parti temsilcileri yaptı.

Beylicium AVM'de sergilenen "Anti-Emperyalist Karikatürler" adlı serginin açılışı yapıldı. Açılış törenine katılan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, " Çeşitli konuları mizahla anlatmak çoğu zaman daha etkileyici ve akılda kalıcı oluyor. Bu da o tarz başarılı çalışmalardan biri. Tebriz ederiz. Amacımız halkımızı sanatın çeşitli dalları ile daha haşır neşir bir hale getirmektir" dedi.

Sergiyi gezen ziyaretçiler Ünalan'ın karikatürlerini ilgiyle izleyerek bilgi aldılar. Vatandaşlar serginin konusunu ve karikatürleri çok beğendiklerini ve sık sık bu tarz sergilerin yapılması temennisinde bulundular.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Efrahim Yeşil Beylikdüzü Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title