Haberler

Başkent Üniversitesi'nde Farklılıklar ve Belirsizlikler Konulu Uluslararası Sosyoloji Kongresi Düzenlenecek

Güncelleme:
Abone Ol

Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü, 26-28 Ekim tarihleri arasında 'Farklılıklar ve Belirsizlikler' temalı BUSOC2023 Uluslararası Sosyoloji Kongresi'ni düzenleyecek. Kongreye dünyanın çeşitli üniversitelerinden önemli sosyologlar katılacak. Göç, demografi, kültür, kimlik, siyaset, toplumsal cinsiyet, duygular ve toplum, dijitalleşme, afet ve kriz gibi konular ele alınacak. Kongre, 28 Ekim'de Ankara Gezisi ile sona erecek.

Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından düzenlenen BUSOC2023 Uluslararası Sosyoloji Kongresi 26-28 Ekim tarihleri arasında Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Kongreye Almanya Bielefeld Üniversitesi'nden Prof. Dr. Thomas Faist, Fransa Lille Üniversitesi'nden Anna Krasteva, Lübnan Amerikan Üniversitesi'nden Prof. Dr. Sari Hanafi ve Uludağ Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fügen Berkay konuk konuşmacı olarak katılacaklar.

Uluslararası Sosyoloji Kongresi'nin bu yılki ana teması Farklılıklar ve Belirsizlikler olarak belirlendi. Kongrede ele alınacak konu başlıkları ise şöyle; Göç Çalışmaları, Demografik Çalışmalar, Kültür-Kimlik- Siyaset Çalışmaları, Türkiye Çalışmaları, Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları , Ülke Çalışmaları, Toplumsal Hareket Çalışmaları, Duygular ve Toplum, Gündelik Hayat Çalışmaları, Dijitalleşme Çalışmaları, Afet-Kriz ve Sürdürebilirlik Çalışmaları ve Siyaset Çalışmaları.

Kongre, 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Ankara Gezisi ile son bulacak.

Edebiyat Siyaset Ankara Eğitim Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title