Haberler

Berfin Bahar Dergisi Sayı: 99 Aylık Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Kitabı

Abone Ol

Berfin Bahar Dergisi Sayı: 99 Aylık Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Berfin Bahar Dergisi Sayı: 99 Aylık Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekilerSunu/4Nadire Sönmez / "Akdeniz Kadar Güzel Bir Şair" Metin Demirtaş'ın Şiirine Toplu Bir Bakış İsmail Aydoğmuş / Halkbilim ve Nejat Birdoğan Füruzan Toprak / Acılı Kuşaktan Bir Yiğit Mutahhar Aksarı / Ödemiş'in "Gizli Kalmış" Değeri Öykücü Behiç Duygulu... Fikret Otyam / İnsanın Güzel Dostları Olması Ne Keremdir Bilir misiniz? Serpil Tatar / "Geçti Dost Kervanı" Lütfi Kaleli / Ali Ekber Çiçek'e Saygıyla... Kadir İncesu'nun Objektifinden Ali Ekber Çiçek Nesrin Arman / Erdal Öz: "Kalıcı Olan Evrensel Edebiyattır" Buket Şahin / Bir Öykücü / Yayıncı Portresi: Erdal Öz Dr. Şadi Aydın / Fuzulî'nin İkliminde Bir Seyahat Halil Erdem / Neşe Karel Öykücülüğü Âşık İhsani / Şahturna "Sahkız" Celal Karaca / Karikatürist Kürşat Coşgun'la Söyleşi Sabri Kuşkonmaz / Popüler Kültür Üretiminin Üstün Örneği: Harry Potter İzzet Harun Akçay / Piç'in Romanı-1 (Tanıtım Yazısından)

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Berfin Yayınları

ISBN: 9779771300534-237653

Boyut: 14.0x20.0

Sayfa Sayısı: 0

Basım Yılı: Mayıs 2006

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

İsmail Aydoğmuş Behiç Duygulu Akdeniz Ödemiş Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title