Haberler

Carmelo Martinez & David Martinez Garcia

Güncelleme:
Abone Ol

Akbank Sanat, 04-25 Mayıs tarihleri arasında gitarın dünyaca ünlü ustalarını ve genç yeteneklerini ağırlamaya devam ediyor.

İspanya ve Belçika Kralı, Papa II. Juan Pablo gibi önemli isimlere konser veren ünlü İspanyol gitarist Carmelo Martinez ve Granada Conservatorio Superior de Música Konservatuarı'nda kürsüsü olan David Martinez Garcia, İstanbul Cervantes Enstitüsü'nün katkılarıyla 10 Mayıs 2012, Çarşamba günü Akbank Sanat'ta sahne alacak. İkili konserlerinde Sanz, Malats, Granados, de la Mazza, Tarrega, D.Scarlatti, Sor, Albeniz, Bocherini, de Falla'nın eserlerini müzik severlerle paylaşacak.

Akbank Sanat Gitar Günleri kapsamında günümüzün büyük yankı uyandıran iki genç yıldız gitaristi Magdalena Kaltcheva ve Carlo Carrieri'den oluşan Duo CARISMA'nın 15 Mayıs 2012, Salı günkü resitalinin ardından, 17 Mayıs 2012, Perşembe günü ünlü bir gitar virtüozü Anders Miolin ve 22 Mayıs 2012, Salı günü ise Bekir Küçükay ile öğrencileri Fatih Akbulut ve Erkin Çavuş'tan oluşan Küçükay Gitar Üçlüsü, Akbank Sanat'ın konuğu olacak. Akbank Sanat Gitar Günleri'nin kapanış konserinde ise günümüzün en yenilikçi gitaristlerinden biri olarak değerlendirilen Alman gitarist Stephan Schmidt, 25 Mayıs 2012, Cuma günü müzik tutkunlarıyla buluşacak.

KONSER- Carmelo Martinez & David Martinez Garcia

Yer: Akbank Sanat

Tarih: 10 Mayıs 2012, Çarşamba

Saat: 20:00

Bilet Fiyatı: Tam: 20 TL. Öğrenci:10 TL.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat İspanya Akbank Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title