Haberler

Cem Yılmaz'lı Kelime Oyunu Tekrar Yayınlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Yayınlanmadan kaldırılan 'Kelime Oyunu'nun Cem Yılmaz'lı yılbaşı özel programı Vimeo'da yayımlandı.

Ali İhsan Varol'un hazırlayıp sunduğu sevilen yarışma programı 'Kelime Oyunu'nun Cem Yılmaz'lı yılbaşı özel programı vimeo'da yayımlandı.

CEM YILMAZ'LI YILBAŞI ÖZEL YAYINI YAYINLANAMADI

Varol, yılbaşı özel programını Cem Yılmaz'la çekmiş ancak bu özel yayın, program aniden yayından kaldırıldığı için yayınlanamamıştı. Bloomberg ekranlarında yayınlanırken, Gezi direnişi sırasında, direnişe gönderme yapan sorularıyla dikkat çeken program yaz döneminden sonra Show TV ekranlarında boy göstermeye başlamıştı.

PROGRAM YAYINDAN KALDIRILDI

Toplumsal olayları da yarışmalarında işleyen Varol, 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sonrası da 'Halk ağzında rüşvet alan kişi" sorusunu sormuş, program birkaç gün sonra 'beklenilen performansı sergilemediği' iddiasıyla yayından kaldırılmıştı.

CEM YILMAZ "AYIP, YAKIŞTIRAMADIM" DEMİŞTİ

Programın yayından kaldırılması üzerine Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "TV'deki en temiz, düzgün program Kelime Oyunu yayından kaldırılmış. Ayıp. Gönüllü konuk olmuştum. En sevdiğimiz programdı. Yakıştıramadım" demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Sosyal Medya İhsan Varol Cem Yılmaz Sosyal Medya Medya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

CANSUpehlivancansu@live.com:

padisahi kim elestirse kellesi gidiyor.sonra ileri demokrasiden bahsediyorlar

Yanıtla947
ayçademirerayca@hotmail.com.tr:

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar......

Yanıtla742
erolerolbuyukburc_23@hotmail.com:

adam ailecek sewdiğimiz izlediğimiz progaram diyo her sorda basıyimmi harfsöyliyimmi yalan dolan hep.... soruların çoğunun cevabı program öncesi söylenmitir....neden derseniz?yılbaşı özel programına cem yılmazı davet edip rezil edip göndermiyiceğine göre buda millet aptal yerine koyup o şahşı bu milletten akıllı göstermedir...bu arada çok güzel programdı gerçekten ailecek izlenilecek swiyeli i programdı....neymiş bi soru yüzünden kaldırılmış ...bizim millet koyun postuyla çok mutlu anlaşılan o...

Yanıtla2610
Kudretturkeyfor@gmail.com:

Cem Yilmaz oldukca kulturlu bir insan! Siz Cem Yilmaz gibi super zeki ve bilgili bir insanin bu sorulari bilemeyicegini dusunduyseniz, hata etmissiniz! Karsinizdaki Imam hatip Mezunu degil!!!!!!

00
ömeromer.keskinsoy@hotmail.com:

ben o 9 köyde oturanları var ya.......artık iyileri ve güzellikleri kaybediyoruz.,çocuklarımıza dürüstlüğün kazanacağını ispatlayacak bir örnek kalmadı..her şey masallarda kaldı..

Yanıtla826
Suat Sevencansuatcamillo@hotmail.com:

Rafinerinin türkçesi arıtımevi değil damıtımevi olması gerekir. Rafineride damıtma yapılır, arıtma değil.

Yanıtla516
Suat Sevencansuatcamillo@hotmail.com:

Rafineride ham petrol kaynatılıp farklı sıcaklıklarda farklı kendisini oluşturan öğelerine ayrıştırılır. Bu işlemin adı ingilizcede 'distilation', türkçeleştirilmiş haliyle 'distilasyon'dur. TDK sözlüğündeki damıtma kelimesinin ikinci anlamıyla örtüşür.

00
dasdasdasdcaptan_27@hotmail.com:

Arıtma yapılır. Zeytinyağı buharlaştırılıyor mu rafineri de?

00
ertuer_tug_rul@hotmail.com:

ne soriyim abimee ne sorucan abine

Yanıtla216
ERHAN GÜNEŞercan_312@hotmail.com:

ALOOO ALİİİ BU ADAM NE DİYO ALİİİ DOĞRU DİYOR EFENDİM TEZ YAYINI KESİLE BU ALİNİN

Yanıtla23
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title