Haberler

Chambao, İş Sanat'ta Müzikseverlere Coşku Dolu Bir Gece Yaşattı

Güncelleme:
Abone Ol

Flamenko'nun geleneksel tınıları ile elektronik müziğin modern tarzını benzersiz bir şekilde harmanlayan Chambao, İş Sanat'ta 12 Kasım akşamı müzikseverlere coşku dolu bir gece yaşattı.

2002 yılında çıkarttıkları "Chambao Flamenco Chill" albümleriyle uluslararası ün kazanan grup, dünya turnesi kapsamında İş Sanat sahnesine konuk oldu. Konserde yeni ve eski albümlerinden en sevilen 17 şarkıyı seslendiren Chambao; Flamenko'dan elektronik müziğe, Rock'dan caza; zengin tınılarla dolu bir müzik dünyasının kapılarını açtı iki saat boyunca dinleyicilere.

"Hayat çok güzel; günün zorluklarını unutun ve anın tadını çıkarın" sözleriyle dinleyicileri dansa davet eden 5 kişilik grubun solisti La Mari "İstanbul seyircisiyle yeniden buluşmaktan çok mutlu olduğunu da" ekledi.

Flamenko Chill Out akımının önemli bir temsilcisi olan ve tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Chambao, Mayıs ayında kendi adlarını taşıyan yeni bir albümü seyircilerin beğenisine sundu.

İş Sanat dünya müziği serisinin Kasım ayındaki ikinci konuğu 20 Kasım Çarşamba günü sahne alacak olan Meksika kökenli yorumcu ve söz yazarı Lila Downs olacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title