Haberler

Ekim Ayında Vizyonda Olucak Filmlerden Birkaçı

Güncelleme:
Abone Ol

Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu "Çelik Yumruklar" filminde Hugh Jackman oynuyor.

2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton'ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max'le (Dakota Goyo) şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler.

"Çelik Yumruklar", teknolojik bir hâl alan robot boksu sporuna kusursuz bir yarışmacı yapıp yetiştirmek için kendisinden ayrı yaşayan olan oğlu Max'le (Dakota Goyo) ile birlik olan ve bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde eden eski bir boksörün (Hugh Jackman) konu edildi bir aksiyon dram filmidir.

Tür: Aksiyon-Dram

Sınıflandırma: PG-13

Gösterim Tarihi: 7 Ekim 2011

Oyuncular: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo, Anthony Mackie, Kevin Durand

Yönetmen: Shawn Levy

Yapımcılar: Don Murphy, Susan Montford, Shawn Levy

Sorumlu Yapımcılar: Jack Rapke, Robert Zemeckis, Steve Starkey, Mary McLaglen, Josh McLaglen

Senaryo: John Gatins

Hikaye: Dan Gilroy and Jeremy Leven

*Richard Matheson'ın "Steel" hikayesinden uyarlanmıştır.

Johnny Englısh'ın Dönüşü 28 Ekim vizyonda olacak filmin konusu şöyle ,

Rowan Atkinson bir komedi casus gerilim filmi olan Johnny English'in Dönüşü (Johnny English Reborn) ile korku ve tehlike nedir bilmeyen gizli ajan rolüne geri dönüyor. Son macerasında, Majestelerinin Gizli Servisi'ndeki bu beklenmedik istihbarat ajanının bir grup uluslararası katili, bir dünya liderini ortadan kaldırmadan ve global bir kaosa yol açmadan durdurması gerekiyordu.

MI7'nin en başarılı casusu parmaklıklar ardından kayıplara karıştığından beri, Asya'nın gözden uzak bölgelerinde eşsiz yeteneklerini bileyliyor. Ama üstleri Çin başkanına düzenlenmesi planlanan bir suikast girişimini haber aldıklarında bu sıradışı ajanın da peşine düşüyorlar. Dünya ona bir kez daha ihtiyaç duyarken Johnny English yeniden işinin başına geçiyor.

Yaptıklarını telafi etmesi için tek bir şansı olan Johnny English'in, KGB, CIA ve hatta MI7 arasındaki komplo ağını çözebilmek için ileri teknolojiye sahip âletlerle çalışması gerekiyor. Devlet başkanları konferansı boyunca, birinin hepimizi korumak için hiçbir hileyi gözünden kaçırmaması gerekiyor. Johnny English için felaket bir seçenek olabilir ama başarısızlık asla.

Tür: Komedi casus-gerilim

Yönetmen: Oliver Parker

Senarist: Hamish McColl

Yapımcılar: Tim Bevan, Eric Fellner, Chris Clark

Baş yapımcılar: Debra Hayward, Liza Chasin

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title