Haberler

Evrensel Kültür Sayı: 244 Kitabı

Abone Ol

Evrensel Kültür Sayı: 244 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Evrensel Kültür Sayı: 244 Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler;Statükocu bir kafanın anlayamadığı Orhan Akkaya ile söyleşi-Ayşen Güven-Devlet dersinde ölmek-Şükrü Erbaş-Suçlu değillerdi-Nuray Sancar-İki dilde-Suna Aras-Şehir Tiyatrolarında neler oluypr-Sevda Aydın-Cephe gerisinden notlar-Engin Özmen-Özgür an'larla özgürlüğe!-Müge Tuzcuoğlu-Bir anı yazısı-Ahmet Say-Dersim'in lalları-Bilsen Başaran-Yaman Çelişki-Gülsüm Cengiz-Family sergisini gezerken-Sennur Sezer-Eylülden sonra evimiz-Faris Kuseyri-Yazarın zamanı, hayatın zamanı-Tahir Şilkan-Yaban-Ömer Faruk-Ev içeri-Saniye Kısakürek-1960'larda modanın özgün yüzü-Zeynep Hakgüder-Şiir heykel buluşması-Ezgi Bakçay Çolak-Işık ve gölgenin büyüsü-Koray Karaermiş-Bauhaus'un on üç yıl-Yonca Saka-Sevgiliye masallar -2-Melek Özlem Sezer-Dönemin karikatürlerinde Dersim-Özgün E. Bulut-Teşekkür olarak intihar-Eylem Şevik-Ceviz ağacının altında-Seyit Soydan-Duvar öyküleri 12-Erdin Doğruyol-Başarılı ve gerçekçi bir roman-Remzi İnanç-Boşuna mı okuduk?-Onur Bakır-Evcilikti evlilik oldu Bingöl Elmas ile söyleşi-Sevda Aydın-Emeğin tevekkülü üzerine bir tartışma-Arif Koşar-Araştırma konusu olarak kadın... İnci Parlaktuna ile söyleşi-Duygu Boynuince-Uçurtmalar-Nazmi Bayır-Gökyüzüne düşen çorap gazetelerini yakalamak!-Melek Özlem Sezer-Bir bildikleri var-Günnaz Kuruçay-Tenin yitik rengi-Hakan Keysan-Aşağı Kale Sokağı-Songül Ünsel-Ankara çıkmazı-Gülsüm Koçak-Dosya: Ermeni 'sorunu'nu aşmak-Maya Arakon, Mehmet Bekaroğlu, Pınar Öğünç, Ümit Kıvanç, Nevzat Onaran, Fatih Polat-

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Evrensel Kültür Dergisi

ISBN: 2880000087366

Boyut: 22.0x30.0

Sayfa Sayısı: 96

Basım Yılı: Nisan 2012

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Melek Özlem Sezer Nuray Sancar Şükrü Erbaş Aydın Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title