Haberler

Fantastik Hititya Dünyası Görücüye Çıktı

Abone Ol

Türkiye'nin ilk fantastik çocuk filmi 'Hititya: Madalyonun Sırrı'nın galası önceki akşam Trump Towers'ta yapıldı. Galaya ilgi büyüktü.

Cengiz Deveci ve Ulaş Cihan Şimşek'in yönettiği 'Hititya: Madalyonun Sırrı' filminin galası, önceki akşam Trump Towers'taki Cinemaximum'da gerçekleşti. Emir Berke Zincidi, Egemen Zincidi, Nehir Çağla, Gürkan Uygun ve Ebru Cündübeyoğlu'nun rol aldığı filmin galasına; Wilma Elles, Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Arzum Onan ve Neşe Erberk gibi isimler katıldı.

AVRUPA YOLCUSU

5 milyon dolarlık bütçeyle çekilen 'Hititya: Madalyonun Sırrı', yarın sinemaseverlerle buluşacak. Filmin Türkiye dışında Almanya, Hollanda ve Belçika gibi ülkelerde de gösterime girmesi planlanıyor. Filmin Alman oyuncusu Bruno Eyron, "Kapadokya'da çok güzel çekimler gerçekleştirdik. Hem set ortamı, hem de bölge halkı bize çok sıcak davrandı. Umarım beklenen başarıyı sağlar" dedi. Ebru Cündübeyoğlu ise başroldeki çocuk oyuncuları övdü: "Hepsi çok başarılı. Büyüyünce iyi birer oyuncu olacaklar. Sette de inanılmaz uyumlulardı."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Kültür Sanat

Ebru Cündübeyoğlu Cengiz Deveci Cihan Şimşek Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title