Haberler

Ghetto'da Bu Hafta

Güncelleme:
Abone Ol

Orhan Osman'ın bestelerinin seslendirileceği bu enstrümantal performans, size bambaşka diyarlara bir yolculuk vadediyor.

9 Ocak Çarşamba 21:30

Express Buzuki Night

Fiyat: 25 TL

Orhan Osman (Buzuki Orhan) ve Yunanistan'ın önde gelen buzuki sanatçılarından Kavala doğumlu Fanis Mavikanis, Ali Tolga Demirtaş'ın yönetiminde İstanbul Strings Yaylı Orkestrası eşliğinde çok özel bir konser verecek. Orhan Osman'ın bestelerinin seslendirileceği bu enstrümantal performans, size bambaşka diyarlara bir yolculuk vadediyor.

Buzuki: Orhan Osman Buzuki: Fanis Mavikanis Akordeon: Muammer Ketencoğlu Kontrbas: Umut Sel Perküsyon: Gürkan Özkan Davul: Özgür Taş

10 Ocak Perşembe 21:30

Ali Erel / Gergedan

Fiyat: 25 TL

Geçtiğimiz Aralık ayında 'Değiştik' isimli ilk solo albümünü yayınlayarak, popüler müziğimize yepyeni bir soluk getiren müzisyen; funk, neo-soul ve R&B türlerinde birçok besteyi içinde barındıran albümün yanı sıra yeni parçalarını da seslendirecek. Bu harika müzisyeni henüz keşfetmediyseniz, bu fırsat kaçmaz! Aynı zamanda Ankaralı grup Gergedan da Ali Erel öncesi sizlerle birlikte olacak.

11 Ocak Cuma 22:30

NEYSE/GREN

Fiyat: 25 TL Kapı: 30 TL

Kasım ayındaki Akustik v Elektrik performansının ardından ilk İstanbul konseriyle NEYSE, yaz aylarından beri 2013 yılında çıkaracağı yeni albüm çalışmaları nedeniyle konserlere ara veren GREN ile birlikte tekrar Ghetto'da. NEYSE'yi bilen ve seven, GREN'i özleyen herkes için kaçırılmaması gereken bir konser!

NEYSE: 22:30

GREN: 23:45

12 Ocak Cumartesi 23:00

Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars

Tam: 45 TL Öğrenci: 35 TL Konser + açık büfe: 95 TL

Türkiye'de Küba müziği denince akla ilk gelen isimlerden, yalnız müzikleriyle değil dünyayı dolaşıp farklı kültürleri tanıttığı televizyon programlarıyla da gönüllerde taht kurmuş müzisyen ve gurme Ayhan Sicimoğlu'nun bu konserinde yine rumba'lar, salsa'lar, reggaeton'lar, ça ça ça'lar havada uçacak… Mojito'lar, Cuba libre'ler, margarita'lar su gibi akacak… Latin havalarıyla coşan ruhlar, oynak ritmlerle salınan vücutlar... Ayhan Sicimoğlu & Latin All Star ile bu akşam yine kanımız kaynayacak, 'hepimiz latiniz' ve karakol durumları yaşanacak, sonra demedi demeyin. Dilerseniz konser öncesinde açık büfeden tadarak yalnız kulaklarınızı değil damaklarınızı da şenlendirebilirsiniz

GELECEK ETKİNLİKLER

16 Ocak: Asfalt Dünya

17 Ocak: Birsen Tezer Albüm Lansmanı

18 Ocak: Ghetto the Party with İpek Atcan

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Orhan Osman İstanbul Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title