Haberler

Gümüşlük Akademisi, Kapılarını 16 Kasım'da İstanbul'da Açacak

Abone Ol

Gümüşlük Akademisi, 16 Kasım'dan itibaren İstanbul'da meraklılarıyla buluşacak.

Gümüşlük Akademisi, 16 Kasım'dan itibaren İstanbul'da meraklılarıyla buluşacak.

Gümüşlük Akademisi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'daki etkinlikler kapsamında okumak, yazmak, çizmek, dinlemek, duymak, anlamak, sezmek isteyen herkese, öykü ve roman çalışmalarından şarkı sözü ve senaryo yazma çalışmalarına kadar uzanan geniş bir program sunulacak.

Müge İplikçi'nin öykü çalışmalarıyla 16 Kasım'da başlayacak etkinlik çerçevesinde, ay boyunca Küçük İskender ile şiir, Mario Levi ile roman, Haydar Ergülen ile yazı alıştırmaları, Harun Tekin ile şarkı yazma, Ümit Ünal ile senaryo bakışı, İsmail Gezgin ile arkeoloji dersleri ve İdil Akoğlu ile reklam yazarlığı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Kasım ayı özel etkinliği kapsamında ise Ruşen Çakır, "Türkiye'de ve Dünyada Araştırmacı Gazeteciliğin Durumu" başlığıyla 18 Kasım'da özel bir atölye çalışması düzenleyecek. Çakır, katılımcılara somut örneklerden hareketle araştırmacı gazeteciliğin pratiği üzerine alıştırma yapma imkanı sunacak.

Gümüşlük Akademisi ile ilgili ayrıntlı bilgiye, "www.gumuslukakademisi.org" adresinden ulaşılabilir. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ruşen Çakır İstanbul Gümüşlük Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title