Haberler

Hasan Elmas Performansıyla Tam Not Aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Show TV'nin izleyicilerini oldukça şaşırtan ve ekranların tek paranormal-fantastik projesi Gölgedekiler nefes kesti.

Show TV’nin izleyicilerini oldukça şaşırtan ve ekranların tek paranormal-fantastik projesi Gölgedekiler,  soluksuz izlenecek iki kısa filmle yine gerilim dolu bir saat yaşattı.

Gölgedekiler’in bu hafta yayınlanan ilk filmi Şüphe’de,  bir tarikatın altınlarını çalan iki hırsızın esrarlı ve gerilimli öyküsü ekranlara yansıdı.  Altınların emanetçisi mürit bu soygun sırasında öldürülür ama cesedi ortada yoktur. Tarikat üyeleri altının geri geleceğinden emindir. Bu filmde, Ayhan Eroğlu, Levent Aykul ve Hasan Elmas rol aldı.

Daha önce farklı birkaç projede ve bir de ünlü şarkıcı Eflatun’un Aşklambaç şarkısına çektiği klipte rol alan genç oyuncu Hasan Elmas, Gölgedekiler dizisindeki rolüyle de izleyenlerden tam not aldı. Dizide bir hırsızı canlandıran genç oyuncu, “Bölüm hikayesini okuduğumda karakter beni çok etkiledi. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Umarım bundan sonraki projelerde tekrar görüşürüz” dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title