Haberler

İDSO'da Bu Hafta Japon Rüzgarı Esecek

Güncelleme:
Abone Ol

İDSO yeni yılın 3. konser etkinliğini 17 Ocak 2014 günü Saat 20.00'de Fulya Sanat Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Japon Şef Koji Kawamoto yönetiminde gerçekleşecek ve Solist Fevzi Onur Ustabaş, Yağızcan Keskin ve Poyraz Baltacıgil'in eserler seslendireceği konser, sanatseverlere muhteşem bir gece yaşatacak.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası her hafta değişen konser programıyla dinleyicilerin karşısına çıkıyor. 17 Ocak Cuma akşamı Fulya Sanat Merkezi'nde ruhunuzu Japon Şef Koji Kawamoto dinlendirecek. Kawamoto 2008 yılından bu yana Çek Cumhuriyeti Radyo Senfoni Orkestrası Pilsen'in (RSOP) müzik direktörlüğünü yapmaktadır. Dünyaca ünlü Japon şef 22 yaşında uluslararası müzik yarışmasını kazanmıştır.

İDSO konser programı Felix Mendelssohn'un 2 Klarinet ve Orkestra için Konser Parçası No.1 Op. 113 eseriyle başlayacak. . Elix Elgar'ın Viyolonsel Konçertosu ve Nevit Kodallı'nın Telli Turna eseri ile devam edecek olan konser, Yasusi Akutagawa 'nın Trinita Sinfonica eseri ile sona erecek. Konserde Fevzi Onur Ustabaş (Klarinet), Yağızcan Keskin (Klarinet) ve Poyraz Baltacıgil (Viyolonsel) solist olarak eserleri seslendirecek.

Tarih : 17 Ocak 2014
Yer : Fulya Sanat Merkezi
Saat : 20.00


GELECEK KONSER
Tarih : 24 Ocak 2014
Yer : Fulya Sanat Merkezi
Saat : 20.00


ŞEF : Burak Tüzün
SOLİST : Hande Küden (Keman)
Ali Düşenkalkar (Anlatıcı)
BESTECİLER ESERLER
J. Sibelius Keman Konçertosu
S. Alnıtemiz Nasrettin hoca

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

İstanbul Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title