Haberler

Jerfi Aji'den Klasik Müzik Piyano Resitali

Güncelleme:
Abone Ol

Piyanist Jerfi Aji 16 Şubat tarihinde ARSU Güzel Sanatlar Akademisi'nde klasik müzik severlere piyano resitali sunacak.

Piyanist Jerfi Aji, 16 Şubat 2013' de ARSU Güzel Sanatlar Akademisi'nde klasik müzik severlere sunacağı piyano resitalinde, Frédéric François Chopin, Emmanuel Chabrier, Claude Debussy, Alexander Nikolayevich Scriabin gibi bestecilerin eserlerini yorumlayacak.

Piyanist Jerfi Aji, yurtiçinde ve Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kültür merkezlerinde verdiği solo ve oda müziği konserlerinin yanısıra orkestra eşliğinde ilk konserini 2002 yılında Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ile vermiştir. Sanatçı, aralarında Thomas Hecht, Dimitry Rachmanov, Angela Cheng ve Ali Darmar'ın da bulunduğu birçok ünlü piyanist ile çalışmıştır. Leon Fleisher, Murray Perahia ve Jerome Rose'un ustalık sınıflarında çalan sanatçı, ayrıca New York'ta düzenlenen "International Keyboard Institute And Festival"e de katılmıştır. 2011 yılında, Peabody Konservatuarı tarafından piyano alanında verilen Frances M. Wentz Turner Anma Ödülü'ne layık görülen piyanist Jerfi Aji akedemisyen kimliği ile İstanbul Teknik Üniversitesi Müzik İleri Araştırmalar Merkezi'nde piyanoya gönül verenler için eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Sanatçı Jerfi Aji'nin ARSU Güzel Sanatlar Akademisi'nde sunacağı piyano resitali hakkında detaylı bilgi için 216 336 70 40'ı arayabilirsiniz. Fener Kalamış Cad. Sinan Ap. 93/6 Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Amerika Birleşik Devletleri Emmanuel Chabrier Claude Debussy Piyanist Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title