Haberler

Kırşehir 3. Kitap Fuarı Cacabey Meydanı'nda Açıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, Cacabey Meydanı'nda açıldı. Fuarın açılışında konuşan Belediye Başkan Vekili Nihat Dağıstan, Kırşehir'in kitap okuma alışkanlığı ve okuma oranının yüksek olduğunu belirterek, okurların kitap ve yazarlarla buluşmasını sağladıklarını ifade etti. Fuar, 15 Eylül'e kadar ziyaretçilere açık olacak.

Kırşehir 3. Kitap Fuarı Cacabey Meydanı'nda açıldı.

Kırşehir Belediyesi tarafından hazırlanan fuarın açılışında konuşan Belediye Başkan Vekili Nihat Dağıstan, kitap okuma alışkanlığı ve okuma oranının yüksek olduğu tarih ve kültür şehri Kırşehir'de okurların yayınevleri aracılığıyla kitap ve yazarlarla buluşmasını sağladıklarını söyledi.

Özellikle gençlerin, ilköğretim ve lise öğrencilerinin kitapların sıcaklığını daha yakından hissetmeleri açısından bu tür fuarların önemli olduğunu vurgulayan Dağıstan, kitapseverleri fuara davet etti.

Konuşmanın ardından protokol üyeleri ve kitapseverler stantları ziyaret etti.

Fuar, 15 Eylül'e kadar açık kalacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kırşehir Belediyesi Kültür Sanat Edebiyat Etkinlik Kültür Güncel Eylül Edebiyat Kültür Etkinlik Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title