Haberler

Praksis Sayı: 13 Çağdaş Marksist Akımlar Kitabı

Abone Ol

Praksis Sayı: 13 Çağdaş Marksist Akımlar Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Praksis Sayı: 13 Çağdaş Marksist Akımlar Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler;Anglo-Sakson Marksizminin Ana Hatları-Alex Callinicos-Batı Marksizmi'nin Sınırları ve Ötesi: Debord ve İdeoloji Sorunsalı?-Alex Callinicos-Yuvarlak Masa: Batı Marksizmi Üzerine-Galip Yalman, Metin Çulhaoğlu, Sungur Savran-Sosyalizm Nedir?-Michael Lebowitz-Alternatif Küreselleşme Hareketinin Reddiyeciliği ve Ütopyası-Michael Löwy-Ekolojik Bir Marksizm Hakkında Düşünceler-Joel Kovel- Macaristan'da Marksizm ve Yeni Sol-Ateş Uslu-Derdini Söylemeyen Teori Bulamaz: Dört Marksist Eserin Öğrettikleri-E. Attila Aytekin, Emre Arslan-Direniş Tezleri-Daniel Bensaid-Özdeşliğe Saldırı Olarak Eleştiri-Ali Rıza Güngen-Kaplanın İninde: Mao Sonrası Çin'de Sosyalist Gündelik-Harry D. Harootunian-Selahattin Hilav'ın Güzel Anısına-Güçlü Ateşoğlu-

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Dipnot Yayınları

ISBN: 2880000103400

Boyut: 17.0x25.0

Sayfa Sayısı: 363

Basım Yılı: Kış 2005

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Metin Çulhaoğlu Sungur Savran Michael Löwy Macaristan Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title