Haberler

Sanat camiasını karıştıran iddia! Selçuk Yöntem, Tamer Karadağlı'ya fena patladı

Güncelleme:
Abone Ol

Sanatçı Gaye Filiz Alacacı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı eleştirdiği için telefonu alınarak üç saat boyunca bir odada alıkonulduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Büyük yankı uyandıran bu olay sonrası usta oyuncu Selçuk Yöntem'den çarpıcı bir paylaşım geldi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı eleştirdiği gerekçesiyle Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Gaye Filiz Alacacı'nın müdürlüğe çağrıldığı ve telefonu alınarak bir odada 3 saat alıkonulduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu olayın yankıları sürerken usta oyuncu Selçuk Yöntem'den dikkat çeken bir çıkış geldi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile geçmişten bugüne değişen yapıyı eleştiren Selçuk Yöntem, "Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü; Muhsin Ertuğrul, Cüneyt Gökçer, Ergin Orbey, Turgut Özakman, Raik Alnıaçık, Bozkurt Kuruç, Yücel Erten, Tamer Levent, Lemi Bilgin... Sanatı ve sanatçılarını daha iyiye teşvik eden bir kurum nereden nereye geldi. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

İşte Selçuk Yöntem'in o paylaşımı;

Selçuk Yöntem, Tamer Karadağlı'ya fena patladı: Yazıklar olsun

Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

Devlet Tiyatroları Tamer Karadağlı Tamer Karadağlı Selçuk Yöntem Selçuk Yöntem Kültür Sanat Magazin Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (62)

İbrahim BAKIRHAN:

Devlet eşkıyalık yapmaz Tamer efendi! Bu Devlet senin köyün değil, o makam da babanın ağalığı değil! Çoban olamayacağın makamda paşalık taslama!

Yanıtla473472
Orhan:

Haketmiştir ki yapmış.

2520
Hasan Turk:

Akp yandasi normal bak ummet yorumu begenmemis.

2419
Tamer:

Herkes eşkiya olmuş bir devlet mi dürüst kalmış

511
Ekrem Çayır:

keyifleri bozulunca salla başını amaşını kıriterleri zora gelince zorbalık oluyor helal tamer reyis.

79
Ahmet Altunok:

Geçti borun pazarı efendiler artık Buraya kadar Bundan sonrası bizde keyifle sizin ağlamalarınız zırlamalarınızı seyredeceğiz haberiniz olsun

214
ali tartan:

Hangi konu da ne bilgin var da bu kadar salladın hırt

311
Gürsel:

Devlet tiyatrolarını babalarını Çiftliği gibi yönetiyorlardı Eskiden şimdi yerli ve milli oldu artık buna da dayanacaksınız

Yanıtla219533
gunay yanug:

tabi rahat yiyemiyorsunuz artık

Yanıtla136477
Kamil Akdemir:

Çalışmadan aldığınız paraları mı kesti.düşman kesildiniz alayınız

Yanıtla116456
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title