Haberler

    Shakespeare'in Bütün Eserleri

    Abone Ol

    Üç ne yaptığını bilmez erkek oyuncu hemen hemen hazırlıksız ve pek bilgileri de olmadan Shakespeare'in bütün eserlerini birden oynayacaklarını iddia eder; Hamlet, Romeo, Juliet, Jül Sezar, Macbeth, Othello, Desdemona, Ophelia, cadılar, periler derken işler karışır, çılgınlık boyutuna erişir.Tiyatro "Keyfi"Yazanlar: Adam Long, Daniel Singer ve Jess WinfieldÇeviren: Leyla Özgüler KalenderYöneten, dramaturji ve ışık tasarımı: Kemal BaşarSet ve kostüm tasarımı: Berna YavuzKoreografi: Alpaslan KaradumanYönetmen yardımcıları: Shyqyri Caushaj, Çağlar PolatOynayanlar: Kemal ErdurakKerem MuslugilMesut YılmazOyun Süresi: 80 Dakika- Tek Perde.

    Üç ne yaptığını bilmez erkek oyuncu hemen hemen hazırlıksız ve pek bilgileri de olmadan Shakespeare'in bütün eserlerini birden oynayacaklarını iddia eder;  Hamlet, Romeo, Juliet, Jül Sezar, Macbeth, Othello, Desdemona, Ophelia, cadılar, periler derken işler karışır, çılgınlık boyutuna erişir.

    Tiyatro "Keyfi"

    Yazanlar: Adam Long, Daniel Singer ve Jess Winfield

    Çeviren: Leyla Özgüler Kalender

    Yöneten, dramaturji ve ışık tasarımı: Kemal Başar

    Set ve kostüm tasarımı: Berna Yavuz

    Koreografi: Alpaslan Karaduman

    Yönetmen yardımcıları: Shyqyri Caushaj, Çağlar Polat

    Oynayanlar:

    Kemal Erdurak

    Kerem Muslugil

    Mesut Yılmaz

    Oyun Süresi: 80 Dakika- Tek Perde

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Jül Sezar Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title