Haberler

Şipşak Bilmeceler 3

Güncelleme:
Abone Ol

Süleyman Bulut'un yeni kitabı "Şipşak Bilmeceler 3 - Şuuuttt ve Gooll!"ü daha fazla beklemeye gerek yok!

Forvet oyuncusu, rakip bek oyuncusuna ne der?

Forvet oyuncusu her ne kadar "Daha çoook beklersin" dese de Süleyman Bulut'un yeni kitabı "Şipşak Bilmeceler 3 - Şuuuttt ve Gooll!"ü daha fazla beklemeye gerek yok!

"Şipşak Bilmeceler"in ilk iki kitabında çocukları soyut düşünmeye yönlendiren, yaratıcılıklarını belirleyecek türden eğlenceli bilmecelerle buluşturan Süleyman Bulut'un yeni kitabı "Şipşak Bilmeceler 3-Şuuuttt ve Gooll!" Can Çocuk "Çağdaş Türk Edebiyatı" dizindeki yerini aldı.

Futbolu yeşil sahaların dışına taşıyan "Şipşak Bilmeceler 3-Şuuuttt ve Gooll!", beyin jimnastiği yaptıran 124 bilmeceden bilmeceden oluşuyor. Ferit Avcı'nın renkli çizimlerinin eşlik ettiği kitap, futbolun hareketli dünyasını modern bilmeceyle buluşturarak futbolun inceliklerini eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor.

Daha önce "Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 1 ve 2", "Toparlacık Nokta ve Arkadaşları"yla beraber pek çok kitabı Can Çocuk Yayınları tarafından yayımlanan Süleyman Bulut'un yeni kitabı çocuklar tarafından yine çok sevilecek.

"Uzun pasın kısası: Özlü sözler!

Maç verilmez alınır.

Maç yatmakla değil, atmakla kazanılır.

Gol olacak şut, atılışından bellidir.

Gol yemeyecek kaleci arayan kalecisiz kalır."

Yazar: Süleyman Bulut

Resimleyen: Ferit Avcı

Yaş aralığı: 8, 9, 10, vd

Sayfa: 48

Fiyatı: 7,00 TL

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Süleyman Bulut Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

semih baysalmobilWeb@haberler.com:

çooooooooook güzel

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title