Haberler

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1180 Kitabı

Abone Ol

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1180 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1180 Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler:- Çizgi - Yorum / Semih Poroy- Edebiyat ile Hukuk Davası / Tahir Abacı- Hukuk ve Edebiyat Yakınlığı / Uzaklığı / Behçey Çelik- Hukuk ve Edebiyat / Hüseyin Öntaş- Huku Edebiyatnı İçinde mi, Üstünde mi? / Hüseyin Öntaş- Edebiyat ile Hukuk Üvey Kardeş Sayılabilir mi? / Teoman Ergül- Kafka'nın Dava'sı / Figen Özdemir- Yarasa / Erdoğan Alkan- Nedim Gürsel ile Söyleşi / Zeynep Aliye- Nedim Gürsel'in "Bir Avuç Dünya"sıyla "Dünya Cennetleri"ne Yolculuk / Tanju İnal- Bir Bavulun Üstünde Geçen On İKi Yıl / Ömer Erdem- Nedim Gürsel'in "Resimli Dünyası / J. M. Pozuelo Yvancos- Kel Korku / Hüseyin Peker- Demirspor Lokalinde Aşk / Tarık Dursun K. - Adalet Ağaoğlu ve "Dar Zamanlar Üçlemesi"nden "Damla Damla"ya / Çiğdem Ülker- Afro Güzeldir / Müge İplikçi- Kumar / Ahmet Önel- Beşinci Yol / Deniz Durukan- "Yılanı Öldürseer"de Bir Gerilim Öğesi Olarak Suskunluk / Burcu Şafak- Tayoluş / Mahmut Temizyürek- Hangi Taşra / Mustafa Şerif Onaran- Ekonomiyi Etkileyen Enflasyo,n, Ekseriyetle Emekçileri Eziyor / Lütfi Kaleli- Eski Bir Uykuda / Adil İzci- Eleştiri Tarihinden: Peirre V. Zima / Mehmet Rifat- "New York Üçlemesi"ne İki Ayrı Bakış / Haluk Sunat- Şiirin En Büyük Şöleni / Ali Asker Barut- Hangi Tolstoy / Deniz Özbeyli- Şiirler / Klavs Bondebjerg- Çağdaş Japon Edebiyatı ve Haruki Murakami / Hande Öğüt- Bebek / M. Zeki Gezisi- Yeni İmzalar / Enver Ercan- Edebiyat Komiseri / Klinik Krimonolog M. Alpay Cezzar- Orhan Pamuk'ta Çoksesli Romana Giriş: Beyaz Kale Kemal / Küçük İskender- Yaşamak Bir Şiirdi Belki / Sevinç Çokum- Gündüzn Başlangıcı / Salih Bolat- "Yarışır Gibi Şiirler Yazdığımız Günlerden" / Abdülkadir Budak- İki Yol / Baki Ayhan T.

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Varlık Yayınları / Dergiler

ISBN: 9771300172803-219254

Boyut: 20.0x27.0

Sayfa Sayısı: 88

Basım Yılı: 2006

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Zeynep Aliye Ömer Erdem Teoman Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title