Haberler

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1187 Kitabı

Abone Ol

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1187 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1187 Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler Çizgi-yorum / Semih Poroy Yılanı Öldürseler / Rahmi G. Öğdül "Bütün Sessizliklerin Anası" / Ömer Madra Farkına Varmaktan Kaçındığımız Gerçekler... / Filiz Demirayak Ağrı (Şiir) / Osman Hakan A. Vicdansız Göz: Görsel Yeniden Üretim Çağında Doğa / Dilaver Demirağ Şiirler / Şükrü Erbaş Kim Stanley Robinson'ın Mars Üçlemesi'nde Doğanın Üretimi / Shaun Huston Bilimsel Düşüncenin Sınırları ve Ekolojik Kriz / Ayşem Mert Doğayla "İç İçe Yaşamak" / Esra Akcan Kıyamet Alametleri / Ümit Şahin Murat Tuncel ile Söyleşi / Özge Şahin Bir Adım, Bir Adım Daha! (Öykü) / Ahmet Önel Onları Teskin Etmeyin (Şiir) / Mehmet Öztek Oğuz Atay Burada mı? Biyografi Türünde Gerçeklik Sorunu ve Yıldız Ecevit'in Oğuz Atay Biyografisi / E. Murat Çelik Metin Eloğlu Olayı / Mustafa Şerif Onaran Uyan (Şiir) / Metin Eloğlu Yanan Bir Ağın Eşik Cini / Türkân Yeşilyurt "Ver Der, Veremen!" Mızıkacıları (Şiir) / Osman Olmuş Gel Sen Bu İşten Vazgeç (Öykü) / Yüksel Pazarkaya Oğul (Şiir) / Abdülkadir Budak Sözcük Arkeolojisi / Yıldız Cıbıroğlu Çengelköy'de Yaz Düşüncesi (Şiir) / Salih Bolat Jean Martin: "Godot'yu Sahnede İlk Kez Yaratırken" / Mehmet Rifat Oğulduruk (Şiir) / Mehmet Mümtaz Tuzcu Çorumlu Âşık Hüseyin Çırakman / Erdoğan Alkan Yaka Resimleri (Şiir) / Gülsüm Cengiz Küfür ve Müstehcen / Şebnem Şenyener Şiirler / Tahir Abacı Doğa, Kadın ve İktidar / Hande Öğüt Akira Kurosawa'nın Edebiyatçılığı / Orhan Kemal Koçak Başaran İçin Veya Bir Düzeltme / İbrahim Oluklu Şiirler / Mehmet Başaran Yeni İmzalar / Enver Ercan Oyunda (Şiir) / Emine Albayrak Portrem ve Ben (Öykü) / Zeynep Alpaslan Azize Hanım ve Hadise Bey Meselesi (Öykü) / Özlem Özyurt Ney (Şiir) / Cemil Yüksel

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Varlık Yayınları / Dergiler

ISBN: 9771300172803-244282

Boyut: 20.0x28.0

Sayfa Sayısı: 96

Basım Yılı: Ağustos 2006

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Osman Hakan Şükrü Erbaş Ömer Madra Ağrı Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title