Haberler

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1264 Kitabı

Abone Ol

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1264 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1264 Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler;Çizgi-yorum -Semih Poroy-Takvimde Değişen Rakamlar, Geçenler ve Kalanlar- Osman Çetin Deniztekin- Yusuf Atılgan : İnsan Ruhunun Haritacısı -Ahmet Ergenç- Aylak Adam'la Yürüyüş-Fatih Özgüven-Atılgan'da "Asılanlar" -Hilmi Tezgör- Yusuf Atılgan ve Haldun Taner'de Ayarsızlar: Tıkırındaki Düzene Eleştirel Bir Bakış -Kabil Demirkıran-Aşk ve Profanlaşma: Bir Anayurt Oteli Konaklaması-Yüce Aydoğan-Aylak Adam'a Arkadan Yaklaşmak: Queer Bir Okuma Mümkün mü?-Özge Karlık-Ölerek Ölmeye Direnmek: Yazmak - Adem'e Isırtılan Elma: Okumak-Hasan Bülent Kahraman-Sekreter Rüzgar (Şiir)-Öner Ciravoğlu-Bir Roman Tekniği Üstüne Fragmanlar -Mehmet Rifat-Hastane (Öykü) -Cafer Hergünsel-Rastlantı ile Ayna (Şiir)-Atilla Birkiye-Murat Yalçın ile Söyleşi -Ebru Tönel-Murat Yalçın'dan Karga Zarif Öyküler -Baki Asiltürk-Şiir Aralığı -Haydar Ergülen-Eylül! (Şiir) -İrfan Yıldız-Bir Teknik Yönetmen Olarak Memet Fuat -Adnan Özyalçıner-Memet Fuat ve Gençler -Egemen Berköz-Cevdet Kudret: Özenli, Çalışkan, Denemeci ve "Genç Şair"... -Atilla Birkiye-Uykumun Arasındaki... (Şiir) -Onur Caymaz-Neden Bizim Yunus?-Mustafa Şerif Onaran-Foça Mektubu 5: Sirenler'in Yalancısı -Ahmet Önel-Yaşar Kemal: Düşsel Gerçekçi Bir Anlatıcı -Feridun Andaç-Buzsaat (Şiir) -Elif Sorgun-Göçebe Bir Şairin Seyir Defteri -Nurullah Can-Belgesellerde Ölmek: Sabahattin Ali İçin Vekalet'in Timsah Gözyaşları -Leyla Burcu Dündar-Kültür Gündemi: Ortaöğretimde Sözcük Anlambilimi Kavramlarındaki Sorunlar -Nizamettin Uğur-Not Defteri-Hüseyin Yurttaş-Çeviri Edebiyatın Ülke Edebiyatına Katkıları -Tozan Alkan-Yeni Şiirler Arasında -Enver Ercan-Yeni Öyküler Arasında -Hatice Meryem-Paralel Evren (Öykü) -Ümit Aykut Aktaş-Şaire Kalan (Şiir) -Onur Şahin-Sessizliğin Katili (Şiir) -Gülsün Işıldar-"Menekşeler Atlar Oburlar", Hüsnü Arkan -Onur Çalı-"Hafız Divanı", Hafız-ı Şirazi -Hayri K. Yetik-"Spinoza: Bir Hakikat İfadesi" , Çetin Balanuye -Haluk Sunat-Şiir Günlüğü -Gültekin Emre-Yeni Yayınlar -Reyhan Koçyiğit-

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Varlık Yayınları / Dergiler

ISBN: 2880000072904

Boyut: 20.0x28.0

Sayfa Sayısı: 112

Basım Yılı: Ocak 2013

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Atilla Birkiye Yusuf Atılgan Kültür Sanat Osman Çetin Aylak Adam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title