Haberler

"Yalan İçinde Yalan" Ayakta Alkışlandı

Abone Ol

Umut Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve sahnelenen "Yalan İçinde Yalan" isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen "Yalan İçinde Yalan" oyunu izleyenleri kahkahalara boğdu.

Meclis Kültür ve Sanat Merkezi Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN yaptığı açıklamada, Oyunda rol alan, Ebru Akel, Feride Çetin, Füsun Erbulak, Somer Karvan, Levent Ünsal ve Kerim Yağcı'nın muhteşem bir performans sergilediğini ve oyunun izleyenler tarafından büyük bir ilgi ile izlenerek ayakta alkışlandığını ifade etti...

MKM Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN, Clive Exton'un ünlü eseri 'Yalan İçinde Yalan' isimli oyuna sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekerek, "Yönetmen ve Oyuncu Somer Karvan'ın sahneye koyup oynadığı komedide, usta Oyuncu 68 yaşındaki Füsun Erbulak yaklaşık on yıl aradan sonra sahnelere geri dönerken, başarılı ve güzel sunucu Ebru Akel'de ilk kez bir tiyatro oyununda rol aldı. Ebru Akel güzelliğinin yanı sıra güçlü oyunculuk yönü ile de beğeni topladı. Eşlerini aldatan kadın ve erkeklerin konusunu ele alan ve yalan içinde yalanların söylendiği komik olayların geliştiği oyunda yaşanan büyük bir karmaşa çok ustaca ve akıcı bir şekilde sahnelendi. İki perde halinde sahnelenen komedi türündeki oyun, tiyatro severlere hoş ve kahkaha dolu anlar yaşattı. İzleyenler, oyun sonunda başarılı oyuncuları ayakta alkışladılar" dedi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Feride Çetin Kültür Sanat Kerim Yağcı Ebru Akel Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title