Haberler

"18 kilo altınım var" diyerek gündem olmuştu, Kobra Murat gerçek mal varlığını sıraladı

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda mal varlığından bahsederken "18 kilo altın, 8 ev, 4 yazlığım var. Altınlar kasalara sığmıyor" diyen Kobra Murat, bugün katıldığı canlı yayında gerçek mal varlığını sıraladı. Yanlış anlaşıldığını söyleyen şarkıcı, "4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var" dedi.

Roman müziğinin sevilen sanatçılarından Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda mal varlığını sıraladı. 18 kilo altın ve birçok gayrimenkulünün olduğunu söyleyen şarkıcı, yanlış anlaşıldığını söyleyerek gerçek mal varlığını sıraladı.

"4 EV, 2 YAZLIK, 2 GECEKONDU VE 3 KATLI DÜKKAN"

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Kobra Murat, "Programda kurgu yapılmış o yüzden yanlış anlaşıldı. 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var. Onun dışında da 14 ayar altından çocuklarımın düğününde taktığım ziynetler var. Mal varlığımı açıkladıktan sonra telefonum hiç sunmadı herkes benden ev ve yardım istedi. Ben işlere bile otobüsle gidiyorum, kendi arabam bile yok. O otobüse gidene kadar da mahallede kim varsa yardım ederim. Yolda 10 bin TL para dağıtırım ama Allah da onları benim karşıma çıkarır" dedi.

'18 kilo altınım var' diyerek gündem olmuştu, Kobra Murat gerçek mal varlığını sıraladı

MAL VARLIĞINI SIRALAMIŞTI

Yoğun bir iş temposu olduğunu söyleyen Kobra Murat, katıldığı programda mal varlığını sıralarken "Trilyonluk insanım ben. 2 tane altın kasamız var. 18 kilo altınımız var. Eşim, 'artık altın yaptırma kasalar almıyor' diyor. Karım, benim ve çocuklarımın üzerinde paralar var. Kızıma yazlık, çocuklarıma evler aldım. 18 tane evim, 4 tane de yazlığım var. Bunların hepsi alın teri. 21 saat çalışıp 3 saat uyuyarak" ifadelerini kullanmıştı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kobra Murat Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Melih Kılaç:

ne denir ki

Yanıtla11112
Ahmet Karadeniz:

Güzel kardeşim mal dünyada kalır sen öbür tarafa gideceğin yolluk hazırla kendini parası olan da ölecek parası olmayan da ölecek önemli olan öbür tarafta bir şeyler yapman için buradan güzel şeylerle gitmen lazım mesela Allah'ın emrettiklerini yerine getir en zengin sensin güzel kardeşim

Yanıtla2082
youtuber video:

Bunu ciddiye alan bir kitle var en acısı da bu maalesef

Yanıtla1373
Mustafa Elçi:

Sonradan görme kovalak kime ne senin mal varlığından ....

Yanıtla869
Musti40 :

Sus sus, konuştukca batıyorsun, senden çok zenginlerini tanıyorumki adamlar yere bakarak yürüyorlar

Yanıtla566
Adanalı yunus :

Bu da paramla hava atayım dedi. Sonra bir baktı para isteyen isteyene şimdide yok şaka yaptım yok böyle yaptım demeye kivirmaya başladı...

Yanıtla565
TT:

Ah be abicim anlatma yaptığın yardımları be.Bunların gizlisi makbul.Hem dünyanın bin türlü hali var, takılır bi müptezel uyuşturucu parası için peşine. Seninde, sevdiklerininde başını ağrıtır...

Yanıtla742
Gündoğan Uzun:

Çok alçak gönüllü bir insan Allah öyle insanlara 18 değil 180 kilo altın versin

Yanıtla195
Tamer Sengezer:

GÖKLERDE NEYİN VAR AH BE KIZANIM YAŞLANINCA HATTA ÖLÜNCE NE OLACAK BU DÜNYA MALI :(

Yanıtla106
Ahmet Gündoğdu:

tamam da gozum bıze ne.yapıyorsan da allah rızsı ıcın yapılır,reklam olmak ıcın degıl.

Yanıtla49
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title