Haberler

26 Yıl Önceki Fotoğrafını Paylaşan Ata Demirer'i Görenler "Ne Kadar Zayıfmış" Demeden Edemedi

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü komedyen Ata Demirer, 19 yaşındaki halinin fotoğrafını paylaştı. Ata'yı görenler tanımakta güçlük çekerken "Ne kadar zayıfmış." demeden edemedi.

45 yaşındaki komedyen Ata Demirer, 1991 yılına ait fotoğrafını paylaştı. Ata'nın gençken çok zayıf olduğunu gören takipçileri "Kilolar sonradan alınmış." dedi.

26 YIL ÖNCE ÇEKİLMİŞ

Ata Demirer'in 26 yıl önceki fotoğrafını gören takipçileri tanımakta güçlük çekerken yıllar geçtikçe ünlü komedyenin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

İşte Ata'nın paylaştığı fotoğraf:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ata Demirer Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Fatih TAYLAN:

Gençlik elden gidiyor. Bu, dünyanın fani olduğunu gösteriyor. Yüz yirmi dört bin peygamber ve bütün semavi kitaplar haber veriyor ki, ; Allah''a iman ve itaat edenler için baki daimi bir gençlik, onları bekliyor. Bir Kuran Ayetinde Rabbimiz mealen şöyle buyuruyor: ''İnsan der, çürümüş kemikleri kim diriltecek. Sen de, Kim onları ilk başta diriltip hayat vermiş ise O diriltecek. '' Allah''ın bütün yarattıkları, yaratacaklarının delilidir.

Yanıtla06
LAİK:

NE BU ŞİMDİ?

02
trabzonlu:

TÜM TÜRKİYE AYLARDIR BUNUN CEVABINI BEKLİYORDUK. ALLAHTAN KORKUN BE HERGÜN ŞEHİTLERİMİZ VARKEN BUDA NE BÖYLE. ZATEN BU ÜLKEDE SAYGIN OLMAK İÇİN YA ŞARLATAN OLACAN YA DA BUNLAR GİBİ İPSİZ .

Yanıtla33
ALİ ÇOKMERT:

NE OLDU ÇOKMU İYİSİN ŞİMDİ NORMAL HALKTAN ÜSTÜNLÜĞÜN NE YANİ.

Yanıtla31
KAAN:

KİLO PROBLEM YA

Yanıtla03
RACO:

abe naptın sen kendine bea hep senden ötürüü:))

Yanıtla03
varki yiyoruz:

var ki yiyoruz

Yanıtla01
talat:

mahmut tuncer sandım resmi görünce.

Yanıtla00
ümit:

bayağı zayıfmış

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title