Haberler

4 ay kaldığı Survivor'dan Türkiye'ye dönen Gökhan Keser, artan fiyatlara isyan etti: Geldiğimiz nokta inanılmaz

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz haftalarda 4 ay kaldığı Survivor All Star'dan elenen Gökhan Keser, Türkiye'de artan fiyatları görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Özellikle gıda fiyatlarına yapılan zamlara tepki gösteren Keser, "Allah sonumuzu hayır etsin" dedi.

Yıllar önce yayınlanan Selena dizisi ile şöhreti yakalayan ve sonrasında oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık yapan Gökhan Keser, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Efendiliği ve kibarlığı ile Acun Ilıcalı'nın takdirini toplayan Keser, geçtiğimiz haftalarda 4 ay kaldığı Survivor All Star'dan elendi. Aylar sonra Türkiye'ye dönen Keser, gittiği markette artan fiyatları görünce sessiz kalamadı.

"ZATEN İYİ OLMAYAN DURUMUN 4 AY İÇİNDE GELDİĞİ NOKTA İNANILMAZ"

Sosyal medya hesabı Twitter'dan Türkiye'nin gündeminde olan fiyat artışlarına değinen Gökhan Keser, "Bu sabah döndükten sonra ilk defa markete gittim… Zaten iyi olmayan durumun, sadece 4 ay içinde geldiği nokta inanılmaz. Şok geçirdim diyebilirim. Üretici fiyatları ne kadar acaba? Yakıt fiyatlarını söylemiyorum bile! Allah sonumuzu hayır etsin…" diyerek tepki gösterdi.

4 ay kaldığı Survivor'dan Türkiye'ye dönen Gökhan Keser, artan fiyatlara isyan etti: Geldiğimiz nokta inanılmaz

4 ay kaldığı Survivor'dan Türkiye'ye dönen Gökhan Keser, artan fiyatlara isyan etti: Geldiğimiz nokta inanılmaz

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gökhan Keser Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Mete HAN:

İşte burası Türkiye.Adamın aklını alırız aklını.Herşey 4 ayda 4 kat artmış değil mi?Türkün gücünü gösteriyoruz dünyaya.Şok, şok, şok...Devamı gelecek:))

Yanıtla1052
Ozzy Bjk:

5-6 aydır geldiğimiz durum harbiden içler acısı. Bir kişi de ne oluyor yahu diyemiyor. İnsanları ne hale getirdiniz? Bunların hepsinin hesabını gün gelir Dünyada , gelmezse Ahirette muhakkak vereceksiniz!! Yanınıza kar kalır sanmayın.

Yanıtla444
Murat YUNUS:

Yokluk adasına hoşgeldin.

Yanıtla134
Ozzy Bjk:

Koma dan ya da bitkisel hayattan uyanan kişiler uyandıklarına pişman olur. Aman abi beni neden uyandırdınız ,her gün öldürmek için mi diye soru sorar? Cevaplayamazsınız vallahi.

Yanıtla211
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title