Haberler

Kimliğine 40 Yıl Sonra Kavuşan Kadın, Dünyaevine Girdi!

Güncelleme:
Abone Ol

40 yıl sonra kimliğine kavuşan Emine Bülbül, eşiyle Esra Erol'da 24 yıl sonra nikah masasına oturdu.

40 yıl sonra kimliğine kavuşan Emine Bülbül, eşiyle Esra Erol'da 24 yıl sonra nikah masasına oturdu.

"HER ŞEY RÜYA GİBİ"

Esra Erol sayesinde 40 yıl sonra Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Emine Bülbül, bugün canlı yayında kimliği olmadığı için resmi nikahla evlenemediği 24 yıllık eşi Ahmet Sezer ile nikah masasına oturdu. Canlı yayında nikah masasına oturan çiftin şahitliğini Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Esra Erol yaptı. Emine Sezer, yaptığı açıklamada "Her şey rüya gibi, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz." dedi.

"ÖNCE OKUMA YAZMA ÖĞRENMESİ GEREKİYOR"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Emine Sezer'e nikah hediyesini canlı yayında teslim etti. Şahin, "Şimdi kendisini okumaya başlatıyoruz, hastaneye gidebilmesi için önce okuma yazma öğrenmesi gerekiyor. O iş bende. Hemen pazartesi başlıyoruz." diyerek ailenin bundan sonraki hayatında destekçisi olacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Esra Erol Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

YUSUF:

Antep seni seviyor fatma abla

Yanıtla135
MERSİNLİ:

BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANI HER YERDE BUNUN GİBİ BİR BAŞKAN İSTİYORUZ BAŞARILANIN DEVAMINI DİLİYORUM YOLUN AÇIK OLSUN . . . . . .

Yanıtla66
ANTEPLİ ARİSTO DAYI:

TOROSLU KARDESIM KAC DEFA OTURUP SOHBET ETTIN ANTEPDE HER YER CACIK OLMUS . . . OOOOO FATMA BURAYA GELECEK. . . . SEN NE GEZİN MAYNAKKK HE FATMA GELİRKEN ARA BİRAZ MALZEME SIPARİŞ VERECEM BİDE KARGO PARASI FILAN VERMEYEK

03
ONUR:

yine bir yandaş kanal yine bir malum partının belediye adayı ve reklamlar

Yanıtla57
bbbb:

kimlikleri yok antepte oturuyolar napsaydı trabzon başakanı mı gelseydii. . .

20
ONUR:

her kimliği olmayana fatma şahin götürüp elleriylemi teslim ediyor biz sizin kadar saf değiliz ama pazara bişey kalmadı bekleyin

01
ANTEPLİ ARİSTO DAYI:

FATMACIGIM SENİN ORADA NE İŞİN VAR. . . . INSALLAH ISTANBULDAN GELEMEN SEN DUR 1 NISANA AZ KALDI . HAAA SUNU UNTMADAN ANTEP TRAFIGINI SAGA SOLA DONUSLERIN YASKALARINI KALDIR. 1 NISANDAN SONRA EVINI MUZEYE CEVIR O TABELALARI EVINE AS TAMAM MI GIZ FATOOOOO

Yanıtla38
ŞEMSETTİN:

esra erol nüfus müdürlüğü çalışanı mıda bu kadına kimlik veriyor?

Yanıtla08
Güz:

Fatma Hanim yok sayılan , yok olan ösle bile kaale alınmayacak olan , nikahı da olmayan bir kadının hem nikahı için orda , bu arada nüfus kağıdını da veriyor.

00
caykeyfi:

fatma sahin ne gibi bakiyor

Yanıtla15
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title