Haberler

52 Yaşındaki Ünlü Yıldız Nicole Kidman, Verdiği Cesur Pozlarla Şaşırttı

Güncelleme:
Abone Ol

52 yaşındak iAvustralyalı ünlü aktris Nicole Kidman, bir dergiye verdiği cesur pozlarla şaşırttı. Kidman, fiziği ve güzelliğiyle genç kızlara taş çıkarttı.

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman, Vanity Fair dergisinin yeni sayısı için kamera karşısına geçti. Fotoğrafçı Collier Schorr'a poz veren 52 yaşındaki aktris, kısacık sarı saçları ve verdiği cesur pozlarla şaşırttı.

GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARTTI

Çekimlerde dünyaca ünlü markaların tasarımlarını giyen Nicole Kidman, fiziği ile genç kızlara taş çıkarttı.

52 Yaşındaki Ünlü Yıldız Nicole Kidman, Verdiği Cesur Pozlarla Şaşırttı

KURALLARI YIKTI

Son 13 yıldır eşi Keith Urban ile Nashville'de yaşayan Kidman'ın çekimlerde iki görüntüsü, alışılagelmiş Kidman'dan farklıydı. Kidman, kısa paça siyah deri pantolonu ve askeri ceketiyle adeta kurallarını yıktı. Pek fazla böyle cesur pozlarla görmediğimiz oyuncu, pixie kesim saçlarıyla da bambaşka bir imaja bürünmüş.

52 Yaşındaki Ünlü Yıldız Nicole Kidman, Verdiği Cesur Pozlarla Şaşırttı

İÇ ÇAMAŞIRIYLA POZ VERDİ

Bir diğer görüntü ise iç çamaşırıyla verdiği pozdu. İç çamaşırı giyen Kidman, file çoraplarla kombinlediği görünümüyle adeta 'Mihrap yerinde' dedirtti.

52 Yaşındaki Ünlü Yıldız Nicole Kidman, Verdiği Cesur Pozlarla Şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nicole Kidman Vanity Fair Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

NİCOLLLLLLEEEE HASTAYIZ SANA:

SEN VAR YA SEN. . HER DAİM BİR İÇİM SU SUN. . SANA ALEM HASTA. SANIRIM SENİ BEĞENMEYEN YOK GİBİDİR YA. . FİLMLERİNİN DE ÇOĞU KALİTELİYDİ. . BİZ SENİNLE BÜYÜDÜK NİCOLE. . BİZDEKİ YERİN ÇOK AYRI. .

Yanıtla111
Hasan:

Isim olmaz bunlarla abdest yok güsul bilmez istemem

Yanıtla27
ERKAN:

harikasın nicole maaşallah

Yanıtla07
X:

son çırpınışlar. . .

Yanıtla05
REVENGER:

Ekonomi bir harika olduğu için hakkımız olan VATANDAŞLIK MAAŞLARINI talep ediyoruz. Gelecek kaygısı bugün ne yiyeceğiz kaygısıyla köleleştirilmiş bir halk olmayı hak etmiyoruz. Çalışmadan da yaşama hakkımızın iadesini rica ediyoruz. Bunun mümkün olduğu Bankamatik Memurlarının varlığı ile Ayandır. Boş yapmayın hepimize geriye dönük olanları faizleriyle olmak üzere hakkımız olan maaşlarımızı enflasyon karşısında değer kaybetmeyecek şekilde ödeyin.

Yanıtla22
YANLIŞ GEZEGEN:

SEVGİLİ REVENGER, SATIRLARIMA BAŞLARKEN SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM. . KARDEŞ BİZ DÜNYANIN TÜRKİYE ÜLKESİNDEYİZ. . Bİ YANLIŞLIK OLDU GALİBA. . :):)GERÇEKTEN BURASI TÜRKİYE. . SEN YANLIŞ GEMİDE OLABİLİR MİSİN? VEYA BİZ SENİ FAZLA RAHATSIZ ETMEYELİM. SELAMLAR. . :):)

04
Yaş 52 ama lafta:

22yi geçmemiş bir hafta

Yanıtla13
XXL YHMN:

KADINA BAK Bİ DE BİZİM TURŞU BİDONLARINA BAK

Yanıtla04
YETMİŞÜÇ:

XXL Sende turşu bidon içinde ki hıyar gibisindir.

18
HALDEN ANLAYAN POMPACI:

Sankide 20 yaşında bakımlı bir genç kız gibi. Ayvalarda estetiksiz ve dimdik. Keşke bizim toplumun bayanları da böyle bakımlbakımlı, özenli olsalardı.

Yanıtla11
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title