Haberler

İş Adamı Sevgilisi, Ceren Hindistan'ın Tüm Fotoğraflarını Sildi

Güncelleme:
Abone Ol

Ümit Aslan'ın, sevgilisine ait paylaştığı tüm pozları silmesi üzerine Hindistan da bir pozunu paylaşarak altına "Bir insan benim gibi birini nasıl sevmez?" yazdı.

Oyunculuk da yapan Türkiye eski güzeli Ceren Hindistan, bir süredir Antalyalı genç iş adamı Ümit Aslan'la yaşadığı ilginç ilişkiyle gündemde.

ÇOK MUTLUYUM DEMİŞTİ

Hindistan, kendisine düzineler dolusu güller gönderen Aslan'la imam nikahıyla evli olduğunu bebek beklediğini açıklamış ancak Aslan'ın imam nikahlı 2 eşi daha olduğu ortaya çıkmıştı. Bu gelişmelere rağmen bebeğini dünyaya getireceğini açıklayan ve çok mutlu bir ilişkisi olduğunu söyleyen Hindistan, yine şaşırttı.

KARNI DÜMDÜZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Karnı dümdüz bir fotoğrafını sosyal medyadan yayınlayan Hindistan altına "Brokoliyi sevmez anlarım, maydonozu sevmez anlarım, eti sevmez onu da anlarım ama bir insan benim gibi birini nasıl sevmez? İşte bunu aklım almıyor!" yazdı.

SEVGİLİSİ DE KARŞILIK VERDİ

Ümit Aslan da "Kazanması yıllar süren, kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlanması için ömür geçen şeye güven denir" karşılığını verdi. Aslan'ın Hindistan'a ait paylaştığı tüm pozları silmesi ise dikkat çekti.

İşte o fotoğraf...


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Hindistan Ümit Aslan Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

PARA NELERE KADİR:

HERİF PARA DÖKMÜŞ BEKLEDİĞİ KARŞILIĞI ALAMAMIŞ AVUCUNU YALIYOR ŞİMDİLERDE ZİBİDİ. KADINDA NASIL Kİ ÖYLE 3 KARILI HERİFLE BAŞKASI PARAYLA BİLE GİTMEZ.

Yanıtla131
harbi abi:

ÖKÜZLÜK ADAMDA DEGIL SENDE. BÖYLE SONRA DAN GÖRME BIR HANZOYLA ÇOCUK YAPARSAN BILMEM KAÇ TANE DUZINE GÜLE TAV OLURSAN OLACAGI BUYDU ZATEN.

Yanıtla327
gülllllllll:

Yüzü güzele birgünde doyulurda huyu güzele bir ömür doyulmazmış huyu güzellerden olmak dileğiyle inşallah. ...

Yanıtla026
Erdoğan Mobil-IOS:

Akape zihniyeti

Yanıtla224
ahmet:

kadınlar paraya tapar

Yanıtla1212
TU GULA SERİ CİYANİ:

Güzellik geçicidir güzel ahlak kalicidir umreye git kapan gel acil sacil bumu allaha olan samimiyetin

Yanıtla118
GüneşMobil-IOS:

Yuva yıkanın yuvası olmaz , cereni suçlamıyorum ama yuvayı yıkan sonuçta ikisinden biri, eninde sonunda biter gider böyle...

Yanıtla016
Dila:

Eski karısının ahı olmasın ;) bize ne bunlardan

Yanıtla015
Merve:

Hevesi geçince kullanıp atmış

Yanıtla015
Hamza:

KEŞKE CEREN BENİM OLSA

Yanıtla76
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title